:: |
Autor |
Poruka |
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
Interesuje me sta vi devojke ocekujete na prvom spoju s deckom,o cemu treba voditi racuna,a sta treba izbjegavat????Da malo vidimo vasu mastu...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Sve smo mi drugacije ali evo nekih mojih saveta
-nerviralo bi me neko hvaljenje....nemoj mnogo da pricas o sebi, pravi se(ili ne) da te zanima dosta o njoj.
- upijaj kao spuzva sve sto ti kaze - koristice ti kasnije
- pricaj joj (kad stignes) o sebi...ne previse, osim ako ti postavlja pitanja, naravno odgovaraj
- daji joj komplimente, naravno samo istinite.
- plati racun
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
|
Double Hearts je napisao/la sledeće: | *Mayche* je napisao/la sledeće: |
- plati racun |
a moj savet vama.. odglumite barem da zelite vi da platite |
Da, ali ako ti mene pozoves na veceru recimo, a ja nemam para, vrlo lako mogu da te odbijem, zar ne?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
|
Double Hearts je napisao/la sledeće: | ne radi se o parama... onaj koji nema uzajmice samo da prvi izlazci zadovolje devojku,,,
mislim, dok musko ne dobije ono sto je htelo
Da ne pricam o lazi koju iskazu obe osobe >> to se tice ostalih (a kolko ja bio iskren tolko ce ona lagati)
Tako da ta prica o tome sta sakriti, sta izbegavati i t.d. svodi se na laz i ispadne izlazak prazna prica o nicemu
i onda se naravno pitam sto nije za hi-fuck-bye.. cemu prazni razgovori... ali znam i sto... da bi se pokazale da nisu ku*ve
zbog toga sam tuzan kad pomislim da nema normalne osobe... zato se prepustam zivotu, nek me vodi |
Slazem se u potpunosti, ali prvi izlazak je prilika da nekog bolje upoznas. Nisam u fazonu da musko mora sve da placa, naprotiv. Ali kao sto rekoh, ako me pozoves, onda treba da platis, a kasnije dok smo u vezi, delimo.
Sto se tice lazi, nisam to rekla da treba. Treba se ponasati normalno. Jer ni musko ni zensko nece krenuti sa nekim ko je totalno idiot...
Izmedju ostalog, sta ces ti u ovoj sobi, ti si musko...ovih dana uglavnom salim se
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Izasla bih na neko otvoreno mesto..basta na pr.mislim da bih samo pricali,o nekim stvarima u zivotu,da vidim kakva je osoba..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|