:: |
Autor |
Poruka |
milan8090 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 14

|
|
Pozz, posto nemam original ove pesme a nema je ovde za download jel mozete da je nadjete igde.. Twins-Alabama, jedino sto sam nasao je spot na youtube-u al nije neki kvalitet zvuka...
|
|
|
|
|
 |
Golubovic Kristijan Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Dec 2009 Poruke: 8

|
|
milan8090 je napisao/la sledeće: | Pozz, posto nemam original ove pesme a nema je ovde za download jel mozete da je nadjete igde.. Twins-Alabama, jedino sto sam nasao je spot na youtube-u al nije neki kvalitet zvuka... |
imam ja nekoliko verzija....daj mejl pa cu ti poslati
|
|
|
|
|
 |
milan8090 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 14

|
|
Golubovic Kristijan je napisao/la sledeće: | milan8090 je napisao/la sledeće: | Pozz, posto nemam original ove pesme a nema je ovde za download jel mozete da je nadjete igde.. Twins-Alabama, jedino sto sam nasao je spot na youtube-u al nije neki kvalitet zvuka... |
imam ja nekoliko verzija....daj mejl pa cu ti poslati | mail mi je milan_ap@hotmail.com
Hvala unapred!!
|
|
|
|
|
 |
Golubovic Kristijan Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Dec 2009 Poruke: 8

|
|
milan8090 je napisao/la sledeće: | Golubovic Kristijan je napisao/la sledeće: | milan8090 je napisao/la sledeće: | Pozz, posto nemam original ove pesme a nema je ovde za download jel mozete da je nadjete igde.. Twins-Alabama, jedino sto sam nasao je spot na youtube-u al nije neki kvalitet zvuka... |
imam ja nekoliko verzija....daj mejl pa cu ti poslati | mail mi je milan_ap@hotmail.com
Hvala unapred!! |
evo bice posato, uzivaj
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|