:: |
Autor |
Poruka |
Marko>92 Prijatelj foruma
|
Godine: 31
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 3314 Mesto: Šabac
|
|
Imam jedan mladez na licu iz kog rastu dlake,ja sam ih do sada brijacem skidao,i nekad i pocupam pincetom...Pa mi je palo na pamet skoro da l' to smem raditi...Treba mi neko strucan da mi pomogne u vezi sa tim...I da,da l' bih mogao taj mladez da skinem i kojom metodom (mladez je u ravni sa kozom)...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ako je mladez mali i ako ti ne smeta sto je na licu ja to ne bi dirala, probaj dlake da seces makazama umesto da ih brijes ili cupas...da bi bio siguran.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Pa i ne smeta mi mladez,nego dlake me nerviraju...
Imam dva izdignuta,jedan na grudima (6 mm) i jedan na ledjima (8-9 mm) oni me nerviraju,plasim se kad se brisem peskirom posle kupanja da ih ne zakacim,e njih bih skinuo al' opet nez o tim operacijama nista...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Moj tata je imao te mladeze ispod pazuha i ispod oka, ako ono vise mozes da ih skines tako sto ces da zaveze konac oko njih, oni ce da se osuse i spadnu(tako je tati rekao jedan veliki doktor iz Sarajeva)... Medjutim, ako su debeli nemoj da diras, bolje sa doktorom to vidi jer opasno je tako na svoju ruku
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ovo s koncem ni slucajno nemoj isprobavati pre nego sto posetis doktora. Ja za taj metod znam jedino u vezi bradavica npr. na rukama, ali ipak nemoj nista raditi pre nego sto prodjes pregled. I mali mladez moze napraviti veliki problem, a i cesce bas ti sitni znaju biti pokretaci. Nikako ti ne bih preporucila cupanje dlaka pincetom, a sto se tice uklanjanja mladeza, koliko god mozda zvucalo staromodno, najbolji efekat ipak ima hirursko uklanjanje Ja bih u toku ove godine (ako se ne predomislim) trebala proci jednu ovakvu "operaciju", pogledala sam sve dobre i lose strane hirurskog i laserskog uklanjana, i ipak glas za hirursko
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
To sa koncem ne bih ni smeo uraditi...
Cuo sam da posle hiruskog uklanjanja osecas bolove ali i da je sigurnije jer salju posle taj mladez na neke analize,a za laserko da je brze i nema bolova nikakvih,ali da laser valjda spali mladez pa da ne moze da se analizira...A da,proctao sam i za oziljak da ostaje od hiruskog skidanja a od laserskog ne... (to sam samo nasao na netu ako je tacno)
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pre bilo kakve operacije tvoj mladez mora proci kontrole i preglede i vec tada bi trebali znati o kakvom se mladezu radi i treba li ga uopste dirati. Posle hirurskog zahvata mladez se uklanja sa korenom i tada nema povratka, a laser moze ukloniti samo s povrsine (cesto se upravo to desava) i da ti se posle nekog vremena mladez "vrati". Upravo ovo sto si naveo je i jedna od razlika, laser estetski brise mladez, nema vise traga (ili bar ne bi trebalo biti) da je postojao, dok posle hirurskog uklanjanja ostaje oziljak, ali nije to krater
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Pinceta, konac
Mladezi ti donose srecu koja glupost, srecu da obolis
Naravno da pregledaju mladez prije nego sto ide "pod noz" ali nista to nije sigurno jer i nakon odstranjivanja ide na analizu.
|
|
|
|
|
|
Ghost Of rose Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2010 Poruke: 16
|
|
Eeee,ovakooo.....Dlake ne smes cupati nikako pincetom,nego ih skratis makazicama... Pre neki dan sam bas bila na kontroli za mladeze... nista sam nemoj da skidas koncem i ostale babske price iz praistorije,kad sad sve mozes brzo da zavrsis kod doktora, tzv. zamrzavanjem,tako nesto... Aaa ja u sredu idem kod specijaliste, treba da skidam mladez sa dlana, i rekao mi dr da ne ostane oziljak.... Tako da javljam i da li boli iza oziljak ...
|
_________________ ...Odakle smo na ovu tudju zemlju pali da bi i zadnji komad duše pod ovim nebom zakopali, tamno nas prekrilo, srce oslepilo,a snovi k'o umorni putnici su stali... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|