:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ajme.
Kad bih ja zapisivala što sve sanjam, mislim da točno znam gdje bih dobila uput.
No, nema veze. Maštovita sam, što ćete
Sanjala sam kako sjedim na ivici prozora sa nekim likom koji umjesto lica ima glavu muve . I tako mi sjedimo i blejimo i onda smo otišli u Berlin na neki party i u nekom klubu smo jahali konje Ondak smo se vrnuli na onu ivicu prozora i tu sam ja srela frendicu i kao prilazim njoj, govorim da me spasi, taj me lik ubio u pojam i nas dve odlazimo nekim čamcem na Adu. Ja u svojemu džepu odjednom pronalazim neki mobitel i skužim da je to od onog lika i ja kao krenem trčati a zapravo letim.
I onda sam se probudila. Ma svašta, grr koje gluposti!
|
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
decka
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Vozila sam se u tramvaju, mnogo napušena i kao da sam satima pričala s nekim groznim likom. ja stalno sanjam neke grozne likove
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
sanjala sam moju drugaricu!
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
vjerovali ili ne, u ono malo vremena što sam spavao, opet sam sanjao jednu djevojku , ali ovaj put jednu koju znam
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Mog dragog... Detalje ću prećutati
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Ajooooj Ajme meniiii Opet sam ga sanjala, samo, ovog puta me za ruku držao...
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
kako sam u nekoj guzvi, svi galame i nista ih ne razumem
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Nocas sam sanjala da sam bila u srbiji ,cekala nekog,vidla neka devojka iz fr koja vozi bicikl(ona crkinja farbala kosu u razlicitu boje kose)...i jos nesto,nemogu se sve setiti...svasta
|
|
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
Prije spavanja sam gledao Dosije X pa sam cijelu noć ganjao vanzemaljce........
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
a joooooooooj sanjala sam jednog decka ali sta tacno to bih ipak precutala
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|