:: |
Autor |
Poruka |
vekicboris Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 2 Mesto: CELAREVO

|
|
http://www.youtube.com/watch?v=0NGtYOpr4r0
poslusajte pesmu sto je snimio jedan profesionalni muzicar Obrad Ivkovic iz NS-a.... pesma se zove mrvica.... ja sam napravio video koji cete gledati u gore navedenom linku kada sam raskinuo sa devojkom a on mi je dao tu pesmu.... celu pesmu je on odradio bez icije pomoci posto kuci ima neki mali studio.... kome se svidja pesma i hoce da je download-uje neka javi na pm dobice link... molio bih moderatore i admine ako mogu neka pesmu okace i na forum za download neka i ostali ljudi to vide....
|
_________________ ^BORIS^_________93________ |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Pjesmu sam odslušala do kraja i nadam se da moje lično mišljenje neće nimalo uticati na nečije drugo kome se takve vrste pjesama dopadaju, jer meni lično mnogo liči na malo ozbiljniju dječiju pjesmicu i sa samim prilično skromnim tekstom, muzikom i aranžmanom, mada nije loše ako je to tek neki njegov početak u tim vodama. Možda bi malo žešći ritam i snaga riječi učinila pjesmu puno boljom, čak i boja glasa mi je preblaga, ali to je tek moje mišljenje i žestok ritam u krvi i venama. Mnogima će sigurno i leći na dušu kao neka lagana balada, i neka mu je sretan rad i uspjeh, od srca. Nije to ipak za moj temperament, što ne znači da omalovažavam ni njegov talemat ni trud.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
vekicboris Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 2 Mesto: CELAREVO

|
|
hvala na ovim komentarima... cekacu jos komentara da vidim sta drugi misle.... taj muzicar sto je snimio ovu pesmu je u tom poslu otp 15-ak god. ali svako ima svoje nesto... svako voli razlicitu vrstu muzike... i naravno da je bolja od granda ko jos to slusa... tj slusa se ali je dosadno...
|
_________________ ^BORIS^_________93________ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|