:: |
Autor |
Poruka |
hemicar tuzla Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Mar 2009 Poruke: 18 Mesto: Tuzla
|
|
Eh ovako.imam jedno pitanje.Na racunaru sam prije nekoliko mjeseci imao instaliran ZoneAlarm.....super je cistio....onda sam ga nakon duzeg vremena uklonio....dok sam ga imao i nakon sto sam ga uklonio sa kompa dobijao sam poruke od zonealarma na svoju e-mail adresu,i to nije samo na moju e-mail adresu ,nego na i bratovu koji je prije koristio moj komp....neke poruke su bile promotivne,neke su porucivale za BUY i td....posto se nesjecam svega....moze li mi ko reci da li je imao kakva iskustva s tim programom i porukama,te kako ih se rijesiti.......mada u posljednje vrijeme mi ne dolaze...
Hvaala......
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
ne znam tacno sadrzinu mail-a, al' verovatno u dnu poruke postoji link tipa: "If you want to unsubscribe from our newsletter.. "
il' tako neshto.. proveri
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | ne znam tacno sadrzinu mail-a, al' verovatno u dnu poruke postoji link tipa: "If you want to unsubscribe from our newsletter.. "
il' tako neshto.. proveri |
vidi,ja sam zadnju poruku dobio u 11 mjesecu prosle godine,i nesjecam se bas nicega,ionako sam ih sve brisao...da li je moguce da je nesto u vezi kakve pretplate ili placanja opcenito zbog koristenja njihovog programa,mada ja nikada nisam ostavljao niti slao nikakve vlastite podatke?????i znas li kako su dosli do moje e-mail adrese kad im to nisam davao,nije mi jasno
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
pazi, oni imaju i pojedine "besplatne pretplate" za koje trebash samo da se registrujesh i dobijesh pravo da koristish firewall besplatno godinu dana.
Potreban samo mail za registraciju, dobijesh na njega reg. code.. al' ako nisi nigde upisivao.. onda ne znam stvarno
|
|
|
|
|
|
|
|
u svojoj prosloj temi sam naveo problem sa zonealarm porukama.medjutim zaboravio sam da pitam jos neka pitanja....eh ovako,kakva je ta besplatna pretplata i ukoliko koristis neki program na pretplatu(koji se placa)kako se daje novac,jel li preko kartice ili salju racune na kucnu adresu........????
hvalla unaprijed
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Nisam sigurna na šta tačno misliš pod "besplatnom pretplatom", a što se tiče plaćanja, ako se radi o internacionalnim sajtovima to se obično radi putem PayPal-a (jedan od najpoznatijih servisa online plaćanja) ili internet karticama pojedinih banaka.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|