:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Pozdrav svima,
Opet ja sa nekim idejama ...
Dosao sam na ideju da bi mozda mogli da napravimo neki novi rang kao npr. veteran foruma ili tako nesto za clanove koji su preko 5 godina na forumu.
Da se odma razumemo .. ovo ne kazem samo radi mene posto ima clanova koji su ovde i duze nego ja ali bi bilo lepo da se ti clanovi " nagrade " nekim " visim " rangom a ne samo prijatelj foruma ili obicni forumas.
Toliko
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ajd da se prvo ja oglasim Iskreno mislim da nema potrebe za ovim, pre svega clanova sa stazom duzim od 5 godina je malo, a jos manje aktivnih... Dalje, oni koji su aktivni imaju rank koji su trazili, tako da se svakako ovo "rangiranje" ne bi videlo Naravno, ako ti se bas svidja da ti pise "veteran foruma" - uvek mozes traziti u temi otvorenoj za promenu ranka
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Joj .. ja i moje izlaganje ... eto .. vidis .. ne znam ni kako da pisem ...
Nisam mislio za onaj rang .. to znam da mozemo da trazimo da menjamo svakih 1000 poruka ..
Mislio sam na one slike sto stoje ispod tog ranga kao npr. sto moderatorima pise moderator domaci.de ...
Izvinjavam se na nesporazumu
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
A koja to slika tebi trenutno stoji? Ja vidim samo zvedice A to da li je neko prijatelj foruma ili "obican forumas" opet je kategorija ranka E sad, moderator je moderator, mora postojati mala razlika, tako da mi imamo ono "ordenje" cisto da nas ljudi primete u ovoj masi clanova Ne smatram da mi ta cudesa zivot znace niti da zbog njih moj profil lepse izgleda tako da i dalje ne vidim bas svrhu svega ovoga
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Pa ne stoji mi nista .. bas zato i kazem .. ono kao predlog
Znaci ne bi bilo lose da i ti aktueltni clanovi foruma koji su tu npr. 5 godina i napisali preko 10,000 poruka da dobiju neko " ordenje " jer su ipak ti clanovi uradili nesto za ovaj forum bez obzira kad je to bilo.
Predlog je .. predlog
|
|
|
|
|
|
|
|
Kao sto je predlog predlog, tako je i moj odgovor - moj odgovor, to je moje pravo
Kada bismo tako gledali, ja ne bih nagradjivala te sto su mozda pre 3 godine natukli 10 000 na igricama pa su sada kao "zasluzni i pocasni clanovi", pre bih nagradila clana sa 500 kvalitetnih postova, ali to je vec druga prica, a toliko kategorija na sajtu sigurno necemo praviti niti admini imaju vremena da se bas toliko igraju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Bas je cudno kako ljudi odmah pocnu malu prepirku i gorljivo brane svoje stavove cim se dotaknu rangova, ordenja, naziva, titula. Ne zelim nikog uvrijediti ovim, ali mi je bilo malo smijesno procitavsi. Nebitno je ljudi i potpuno nevazno. Mi smo svi ovdje po meni isti, i ja koja sam nova, apsolutno ne obracam paznju na zvjezdice, potpise, najmanje ko je naceo koju temu, ko je moderator ili član, biram sto volim, pa i teme na koje niko vec dugo nije dao odgovor su mi zanimljive. Eto sta ja mislim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|