:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
... i citava polemika je i pocela da se zahuktava nakon odgledanog istoimenog filma.
(ako ga niste gledali,ja preporucujem mozda prvih 10minuta filma - a moze i ceo ako bas imate vremena )
Da li znamo da "procitamo" tu osobu koja na dejtu sedi ispred/pored nas? Da li se namerno zavaravamo.. da li se uopste zavaravamo?
Kakav je vas stav / iskustvo na tu temu?
Evo,npr, mene moj "inseKat" nikad nije prevario, uglavnom sam vrlo uspesno citala drugu stranu.. kazem "uglavnom" jer bas pre par meseci pogresno procitah neki deo izmedju linija
Mislim da sam i tad znala..samo mi se dopala neka iluzija.. pa nisam zelela da kvarim utisak
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^Pa, recimo da tema nije bas bila "sta mislite o filmu" vec taj deo "zivotnih prica" i te neke teme koja se razijala.. a opisana u tako jednoj finoj,kratkoj recenici ))
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Znakovi su uvijek tu i jasni su ko dobar dan,pitanje je samo kako ih mi protumacimo ili bolje kako ih zelimo/ne zelimo protumaciti
Mislim da se zene opcenito dosta vise zavaraju oko takvih stvari jer sta rece srconja muski su drugi kind of monsters
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Nisam imala problema sa tim.
Lik nije zainteresovan za pricu samnom, ne odgovara na poruke, smoren je kad je samnom... i kraj price. Dosta muvanja - nije za mene, ne smaram ga vise. Idemo dalje.
Neki ne znaju da skontaju.
Trenutno sam u situaciji, gde me smara neki lik, stalno salje poruke, zove, cak sam i iskljucila fon da bi bila nedostupna, pa sam jutros dobila neke pretece poruke.. al necu da idem u offtopic.
Neki su takvi, ako skontam da mu se ne svidjam.. odustajem.
Ne zelim da ispadnem ko neka jadnica koja trci za njim, koja ne moze da nadje drugog - boljeg I izadjem iz bitke sa dignutom glavom.. porazena.. ali who cares? Doce drugi
Ugl, do sada nisam imala problema sto se tice toga da skontam dal mu se svidjam ili ne..
Jedino sto mi ide na zivce su osobe koje su jedno vreme totalno in, kao super si, extra, moglo bi biti nesto.. onda druge nedelje totalno druga osoba, totalno nezainteresovana, smorena.. e tu se pogubim.. i obicno lika od*ebem
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Kad sam bio mladji, iskren da budem, nisam bas najbolje citao te signale, a danas su mi kao bukvar.
Nema tu mnogo filozofije, ako cesto skrece pogled, nije nasmejana, gleda na sat ili kucka poruke i ne pokazuje ni trunku nervoze ili ako "nema vremena", ne odgovori na par poruka ili odgovori kao preko ku*ca, sve je jasno. Sa druge strane, ako te gleda pravo u oci kad prica s tobom, ne skida osmeh i kad nista nije smesno, prica kao navijena da bi sputala nervozu ili ti posalje poruku u kojoj napise da joj je bilo jako lepo, ta je pecena.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa sve mi se vise cini da istomeni film a i knjiga imaju pravo. Musko/Zensko kojem se svidjas pokusace sve da te osvoji...Nema onog da cekas 5 dana posle prvog sastanka, ako mu se svidjas pozvace odma...Ima tu dosta signala al kad smo na nekom sastanku vrlo cesto nam promaknu jer previse razmisljamo bas o tome "Dal mu/joj se svidjam?"
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam gledala film te ne znam o cemu se radi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
^^^te ne moras da komentarises...
meni se licno svideo film, pogotovo jer u filmu muskarac uci svoju "drugaricu" kasnije devojku o ovom fenomenu Malo koji muskarac bi da prizna tako nesto
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | ^^^te ne moras da komentarises...
meni se licno svideo film, pogotovo jer u filmu muskarac uci svoju "drugaricu" kasnije devojku o ovom fenomenu Malo koji muskarac bi da prizna tako nesto |
e pa moram
kad je vec tema otvorena bilo bi lepo i da se objasni o cemu se radi a ne samo ono, ako si gledao film onda kazi ako ne nikom nista
a sta ako hocu da komentarisem?
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
@ dameski
Film je Holivudska limunada nad limunadama. Za ubijanje vremena bas. Govori o modernim zenama (a i muskarcima) koje traze nekog pravog frajera a lik koji "trenira" glavnu glumicu na kraju se zaljubi u nju i svi zive u happy end-u, bla bla bla...
Ako ga nisi vidjela, nisi puno ni propustila. Ali, budes li ga imala prilike vidjeti - pa, pogledaj ga, ubij vrijeme, ako nista drugo. Nije ni toliko los. Glumica je slatka k'o secer a glumac je onaj lik iz reklama za Apple kompjutere. Plus Anistonka, pa Scarlet pa ona druga Jeniffer... ima se sta za gledat, cisto estetski zenske uloge su lijepe glumice a frajeri malo pa "mekani". Bajka bas!
-----------
Na temu:
Nisam imao "date" ("dejt") vec jako duuuuugo pa cu po sjecanju:
Znao sam dobro procitati osobu s kojom sam izisao, u vecini slucajeva, ali isto tako, kao i svaki dugi flegmatik, pustiti stvari nek idu svojim tokom... na kraju krajeva, pa sta ko je bio samo jedan izlazak. Cesto je bolje i jedan nego nijedan.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
@hvala aureliano, divan si kao i uvek
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|