www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

dragonking trazi
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
dragonking
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Nov 2009

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 21, 2009 12:50 pm    Naslov poruke: dragonking trazi Na vrh strane Na dno strane

Cao svima, moderatori, gospodo clanovi...

Imam jednu zelju ... koju vec godinama ne mogu da ispunim.

Trazim jedan album od Extra Nene koji sam nekada slusao i kojeg nema ni na netu ni u prodavnicama...

Album je izasao negde ktajem devedesetih ja mislim i pevala je na njemu slagere i starogradske pesme kao sto su somborske ruze, to si ti...
a pesma koja mi je jako draga je "gorsko ces plakati" zbog koje ustvari i trazim ovaj album vec duze vreme i beznadezno... Sad

Bio bi jaaaaaaaako zahvalan kad bi mi neko poslao ovaj album kao mp3 ili barem ovu trazenu pesmu : "gorko ces plakati"

hvala puno!

pozzzz

dragonking
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 22, 2009 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ah, zar niko? Confused

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 23, 2009 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo, dobrodosao na www.domaci.de ! Wink

Sada je ova tema tvoja i u odgovarajucem podforumu u kojoj ces ostalim clanovima moci da se obratis za pomoc po pitanju pesama ciji naziv i izvodjaca znas. Ostaje jos samo da se upoznas i sa pravilima ovog podforuma:

1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite.
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Pre nego što tražite neku pesmu, proverite da li se ta pesma već ne nalazi u našoj bazi pjesama.

4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.

Dakle, sve ti je jasno, osim naziva teme koji sam ti ispravio, ostalo ti je jos samo da ostavis adresu na koju ti ostali clanovi mogu poslatu trazenu pesmu ili bilo koju drugu koju ovde budes zatrazio. Wink .

Toliko od mene za sada, pozdrav dragonking! Cool

Poslednja prepravka: Raziel@Nosgoth on Pon Nov 30, 2009 2:28 pm; ukupno izmenjena 2 puta

dragonking
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Raziele hvala na odgovoru,
dobro vas nasao...

Pravila su mi sasvim jasna, bez brige,
nisam nameravao da otvorim za svaku pesmu po jednu temu, naziv teme mi je i ranije bio "dragonking trazi" cini mi se... a da trazena pema ili album postoji u vasoj bazi - ne bih ni otvarao temu. Eto Smile

Sto se albuma tice.. rekoh da ne znam kako se zove, mozda samo "Extra Nena" (nisam ni preko googla saznao), ali znam da su na albumu pesme "gorko ces plakati", "somborske ruze", "to si ti", "strepnja"...

Sto se e-mail adrese tice, mislio sam da ce prvo neko da se javi pa da mu ja onda ostavim adresu preko privatne poruke , a ne javno "zbog moguće zloupotrebe", jer nisam ni na jednom forumu video da neko ostavlja ili da mora da ostavi svoju adresu svima na videlo Question

Poz!

anabila
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Jul 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 7:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozes ti sebi otvorit onda posebno adresu za ove potrebe Very Happy

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 26, 2009 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dragonking je napisao/la sledeće:
Raziele hvala na odgovoru,
dobro vas nasao...

Pravila su mi sasvim jasna, bez brige,
nisam nameravao da otvorim za svaku pesmu po jednu temu, naziv teme mi je i ranije bio "dragonking trazi" cini mi se... a da trazena pema ili album postoji u vasoj bazi - ne bih ni otvarao temu. Eto Smile

Znaci, razumeli smo se. Wink

Sto se albuma tice.. rekoh da ne znam kako se zove, mozda samo "Extra Nena" (nisam ni preko googla saznao), ali znam da su na albumu pesme "gorko ces plakati", "somborske ruze", "to si ti", "strepnja"...

Dao si nam nazive pesama, a to ce verujem biti dovoljno da se pronadje bar neka od njih, ako ne i ceo album. Idea

Sto se e-mail adrese tice, mislio sam da ce prvo neko da se javi pa da mu ja onda ostavim adresu preko privatne poruke , a ne javno "zbog moguće zloupotrebe", jer nisam ni na jednom forumu video da neko ostavlja ili da mora da ostavi svoju adresu svima na videlo Question

Poz!

Pravila su pravila, i vaze za sve nas, a adresa se ostavlja da bi pesma najkracim i najbrzim putem dosla do clana koji ju je zatrazio. Smile Kao sto rece clanica iznad, ako ne zelis da ostavis svoju "zvanicnu" adresu, tu je uvek alternativno resenje... Wink Odluka je tvoja. Idea

Pozdrav, dragonking! Cool

dragonking
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 28, 2009 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OK,

nije stvar u mojoj email adresi, vec u mom kompjuteru koji zelim da me sluzi jos neku godinu...

Ako mi se neko javi preko privatne poruke - nece biti problema da dam svoju email adresu.

Hvala!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 28, 2009 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako zelis pesmu " Gorko ces plakati " ostavi email pa cu ti poslati

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 30, 2009 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OK,

nije stvar u mojoj email adresi, vec u mom kompjuteru koji zelim da me sluzi jos neku godinu...

Ako mi se neko javi preko privatne poruke - nece biti problema da dam svoju email adresu.

Hvala!

Ne razumem odakle tolika zabrinutost, hiljade i hiljade ljudi je ovde ostavilo svoju adresu i dobilo svoje pesme, i niko nije imao problema... Idea Zaista pokusavam da pomognem, ali kada se sve sabere i oduzme, ostaje nam samo pitanje da li ce ili nece biti ispostovano sledece pravilo:

Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće:
4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.

Sve je na dobrovoljnoj bazi, ali ako vec smatras da nije bezbedno ostaviti adresu ovde, ne ostavljas nam mnogo izbora - osim da ovu temu uklonimo... Rolling Eyes

Ti odluci... Idea

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 30, 2009 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo off .. neka oproste moderatori Embarassed ....

Majstore .. postoji nesto sto se zove " ignorisanje poruka " gde god da je ostavis .. Cool

Elem .. kao sto rece Raziel .. ostavi email i mi cemo ti poslati pesmu.

dragonking
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 01, 2009 7:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo samo za vas ekskluzivno Wink :

dragonking1980@yahoo.com

No.. nasao sam pesmu!
Ali nema veze, trebaju mi tako neke stvari s vremena na vreme koje nigde ne mogu da pronadjem... kao na primer:

Trazim od Maje Nikolic pesmu "Sad me pronadji" sa njenog istoimenog prvog albuma.

Hvala, kursor vam se na misu pozlatio! Laughing

OFF: @Bojane mis'im ... stvarno... Confused
i da... jos jedna stvar ... i to od Bebi Dol Very Happy

pesma "Rudi" ali...

verzija pesme sa albuma iz 1995 "ritam srca"

zove se zapravo "Rudi (se budi), ali ne mislim na remix singl iz 1983,
vec iz 1995te... Od originala se razlikuje po tome sto su dodati neki zvucni efekti i na kraju pesme peva sa nekim tipom:

"rudi se budi, kaze:slusajte ljudi
bebi,blizu mene budi
bebi,sad je cas,pravi cas za nas
ljubav je na potezu,na potezu je stras"

Hvala unapred, mnogo mi znaci ova stvar!

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 01, 2009 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo samo za vas ekskluzivno Wink :

dragonking1980@yahoo.com

No.. nasao sam pesmu!
Ali nema veze, trebaju mi tako neke stvari s vremena na vreme koje nigde ne mogu da pronadjem... kao na primer:

Trazim od Maje Nikolic pesmu "Sad me pronadji" sa njenog istoimenog prvog albuma.

Hvala, kursor vam se na misu pozlatio! Laughing

OFF: @Bojane mis'im ... stvarno... Confused

Bice kod tebe za par minuta. Idea

Uzivaj uz www.domaci.de! Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> dragonking trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon