:: |
Autor |
Poruka |
milancher Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd

|
|
Ljudi molim vas moze li neko da iskopa nekako prvi i drugi album Mime,cini mi se da je prvi iz 1995. god i zove se "Kosulja od mraka"...kao i Draganu Ilic Pamelu iz Vip produkcije,album je iz cini mi se 2005. god? Mnogo vam unapred hvala...
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Dobrodosao na nasem sajtu
Pravila podforuma Trazim su :
1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite.
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Pre nego što tražite neku pesmu, proverite da li se ta pesma već ne nalazi u našoj bazi pjesama.
4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.
Nadam se da sam ti koliko toliko pomogla.
Dakle ostavi tvoj mejl da bismo mogli da ti posaljemo ono sto ti je potrebno.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Super i ako neko ima pesmu Ja nisam ona ja nisam kriva peva LAURA,izdala je jedan cd za zam pre x godina
Uh da mail edyjano@live.com
Mozda neko ima Ako posle svega ostanes Pamela (Dragana Ilic Pamela) vip produkcija...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Vise od ovoga nista nije potrebno,sve sam nasao... ))))))))))
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | milancher je napisao/la sledeće: | Ne razumem zato gospoda administratori brisu moje postove???????????????? |
Ovo je vec malo , ali ipak cu ti odgovoriti ovde. Dakle, postovi/post koji su/je izbrisan/i je/su brisan/i ukoliko je bio u pitanju dupli post i to je ujedno i jedino trajno izbrisano, a tema je sklonjena jer je bilo mnogo upisa, samo tvojih, za kratak vremenski period (tzv. spam). Temu smo odlucili da ti vratimo i mozes je naci OVDE, te tu mozes i dalje traziti pesme ili albume koje nemas a cije pune nazive i izvodjaca znas.
Toliko o tome, ukoliko te nesto bude mucilo, mozes nam pisati u svojoj temi, ili putem privatnih poruka ili email-a!
Pozdrav, milancher!  |
Bas ste zlatni...
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz Vlada_76 nudi.]
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|