:: |
Autor |
Poruka |
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
Sam naziv teme sve govori, zanima me sta mislite o knjigama Nedeljka Meseldzije. Covek je prvu knjigu izdao pre dve godine a za to vreme objavio ih je vec 11 zakljucno sa danasnjim danom kada je izasla 11a knjiga. Pa me zanima jeste li citali neke od njegovih knjiga i sta mislite o istima. Ja cu pomenuti samo par naslova a oni su "Tajkuni", "Sponzorusa", Folk pevacica 1&2", "Pohotnica 1", "Skandali u visokim krugovima Srbije 1&2", i druge...
Licno posedujem 9 njegovih knjiga i fali mi samo "Skandali u visokim krugovima Srbije 1&2" za pocetak zelim cuti vase misljenje a onda cu tokom teme izneti i ja svoje.
Hvala
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|