www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koje biljke najvise mrzite?
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~
::  
Autor Poruka
BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 9:02 pm    Naslov poruke: Koje biljke najvise mrzite? Na vrh strane Na dno strane

Postoji li neko cvijece, neko stablo koje bas ne volite? I zbog cega? Jel vas podjeca na nesto, ili ste alergicni, ili jednostavno ne volite taj misris, izgled, oblik, boju? Wink

ja osobno mrzim zumbul,jer ima prejak miris, i ruze, jer su mi isfurane. Svi ih vole i dive im se, a ima milijon(bar meni) ljepsih cvjetova od njih..
I mrzim sva stabla kojima odpadne lisce, jer su mi onda ruzna. Laughing

DJ_IGGY
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: ...u njenom srcu... VS

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja najvise mrzim KOPRIVU....

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 10:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neznam zasto ali muskatle ne volim, verovatno zato sto ih imam svuda po kuci, to je jedino cvece, ustvari lazem ima jos jedno koje mi je mnogo ruzno a moja majka ga obozava ali ja ga ne volem ama bas uopste! Mada kad bi se moja majka pitala pobacala bi mi sve moje kaktuse, ali ne dam se ja zbirka polako ali sigurno raste!

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 20, 2005 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj i ni ja ne volim muskatle, valda zato sto ih ima na tone u svim nasim kucama! I onaj lijander kako li se zove vec i koprivu naravno... Laughing

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 8:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E da, dobro ste se sjetili, Arrow KOPRIVA! Iako je ona jaaaaako ljekovita, sprzi me... Svako malo naletim na nju. Rolling Eyes

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kaktus uh kako on zna bocnuti hehehehe

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koprivu,kakrus, smreku, murvu, u biti svaku koja ima puno bodja ili smrdi

Tash2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 27, 2005 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mrzim ambroziju!alergija je gadna stvar

MalaMila05
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 25 Okt 2005
Mesto: sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 06, 2005 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim zumbul, zbog mirisa, a od muskatli volim samo''ledene'', njih obozavam svi su mi prozori preko leta su puni tih muskatli, srecom sto oni ne smrde kao oni klasicni

krunoh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 06 Dec 2005
Mesto: požega

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaktuse i ambroziju

odlaze odlaze
--------------------
najbolje riječi ikada

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim muskatle.....Ali ljudi,nemojte da ne volite ruze,kaktuse,pa to mi je najmilije Sad

sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne postoji
sve volim
sve to donosi radost

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~ -> Koje biljke najvise mrzite? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon