:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Postoji li neko cvijece, neko stablo koje bas ne volite? I zbog cega? Jel vas podjeca na nesto, ili ste alergicni, ili jednostavno ne volite taj misris, izgled, oblik, boju?
ja osobno mrzim zumbul,jer ima prejak miris, i ruze, jer su mi isfurane. Svi ih vole i dive im se, a ima milijon(bar meni) ljepsih cvjetova od njih..
I mrzim sva stabla kojima odpadne lisce, jer su mi onda ruzna.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
DJ_IGGY Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS
|
|
ja najvise mrzim KOPRIVU....
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Neznam zasto ali muskatle ne volim, verovatno zato sto ih imam svuda po kuci, to je jedino cvece, ustvari lazem ima jos jedno koje mi je mnogo ruzno a moja majka ga obozava ali ja ga ne volem ama bas uopste! Mada kad bi se moja majka pitala pobacala bi mi sve moje kaktuse, ali ne dam se ja zbirka polako ali sigurno raste!
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Joj i ni ja ne volim muskatle, valda zato sto ih ima na tone u svim nasim kucama! I onaj lijander kako li se zove vec i koprivu naravno...
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
E da, dobro ste se sjetili, KOPRIVA! Iako je ona jaaaaako ljekovita, sprzi me... Svako malo naletim na nju.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
kaktus uh kako on zna bocnuti hehehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
koprivu,kakrus, smreku, murvu, u biti svaku koja ima puno bodja ili smrdi
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Tash2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2005 Poruke: 67
|
|
mrzim ambroziju!alergija je gadna stvar
|
|
|
|
|
|
MalaMila05 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 25 Okt 2005 Poruke: 16 Mesto: sombor
|
|
ne volim zumbul, zbog mirisa, a od muskatli volim samo''ledene'', njih obozavam svi su mi prozori preko leta su puni tih muskatli, srecom sto oni ne smrde kao oni klasicni
|
|
|
|
|
|
krunoh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 118 Mesto: požega
|
|
Kaktuse i ambroziju
|
_________________ prolazi, sve prolazi
nestaje, sve nestaje
koraci ko oblaci
odlaze odlaze
--------------------
najbolje riječi ikada |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
ne volim muskatle.....Ali ljudi,nemojte da ne volite ruze,kaktuse,pa to mi je najmilije
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
ne postoji
sve volim
sve to donosi radost
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|