:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
"Muskarci rec ljubav shvataju jedino kroz usta i stomak.".
Da li je to bas tako? Lepo je kada muskarac zna da kuva, ali koliko je njih koji vole da udju u kuhinju i spreme neki specijalitet
Ajde da cujemo sta mislite o tome?
1-volim da spremam
2-bolje spremam nego bilo koja zena
3-kuhinja mi je pravo zadovoljstvo,uzivam u spremanju raznih specijaliteta
4-mrzim kuhinju,to je zenski deo posla
5-nisam ljubitelj preterano,ali nisam ni protiv da ponekad spremim neki sprecijalitet
E dragi moji,ajde nebudite lenji pa da vas cujem...
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Hmmm.......pa moj odgovor bi ti bio ovakav:
Obozavam da spremam sve vrste hrane ali jedino za sebe i prijatelje ili porodicu.
Kada bih morao da radim u restoranu ili nekoj brzoj hrani,mislim da bi prso nacisto.
U kuhinji se snalazim super,ne bezim od nje....samo mi das namirnice i eto klope za mmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!
|
|
|
|
|
|
mario_84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jun 2004 Poruke: 63 Mesto: Novi Sad
|
|
Ovo je jedna jako zanimljiva tema.Tvoja tvrdlja "Muskarci rec ljubav shvataju jedino kroz usta i stomak.". je dosta tachna.
Ja obozavam da se petljam oko kuhilje narochito kad sam gladan kao zver.Imam par kuvanih specijaliteta koje rado kuvam i kojih se sad nazalost rado secam jer nisam u mogucnosti da ih pravim.
Mada znam more,ali jakom puno zena koje ne znaju da kuvaju,a kamo li sebi jaje da ispeku.
Jako je lepo kad mushkarac zna bolje da kuva od neke osobe lepsheg pola.
|
|
|
|
|
|
Gagy-neki broj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Sep 2004 Poruke: 3 Mesto: Beograd
|
|
Jano,mrzi me da ponovo pishem,vrlo dobro znash o mome kuvanju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gagy,cula sam da dobro kuvas,ali nisam imala peilike da probam :crazyeyes:
PS.ako ti je do zezanja,ajde na temama gde je zezanje,nemoj na ovakvim temama to,postuj pravila nije ovo bolesni LDL,ovde nema :agrue:
|
|
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja iskreno nevolim da kuvam i misim da je meosto devojakma tamo. Nemojte ovo uzeti protiv mene a ovo je moje misljenje. Ja kada nekom pravim da jedo to je nesto jednostavno sendvic, kajgana, itd. ili narucim nesto da mi donesu, ako je nesto komplikovanije.
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
nikad nisam nesto preterano imao zelju da zalazim u taj prostor..... ima on neku auru..... hihihihihi, koja me vraca nazad.....
voleo bih da naucim da kuvam..... ali, videcemo.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
smatram da muskarci trebaju da poseduju bar malo kulinarske vestine....za ne daj boze...ili da te odmene u kuhinji kad si umorna....ili da sami sebi skuvaju nesto kad si odsutna.....
ja obozavam da vidim muskarca u kuhinji, mada iskreno moj muz i nije neki kuhinjski princ....dosta mi pomaze ali skuvati nesto sam kad sam ja tu, ne pada mu napamet....inace zna puno toga da spremi....
|
|
|
|
|
|
Iskreno,moj bivsi momak je bio pravo cudo u kuhinji...
Kuvao je bolje od mene...Mislim da mi zene padamo kao i muskarci uz to na dobru klopu...
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
ja sam bivsoj djevojci kuvao ali me ostavila za bogatasa i uvjek cu i sadasnjoj da kuvam jel volim da kuvam i volicu onda se psihicki odmorim
|
|
|
|
|
|
mario_84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jun 2004 Poruke: 63 Mesto: Novi Sad
|
|
Mozda ti se i vrati.
Najlepshe je kad spremish odlichnu vecheru i zovesh dragu.Naravno tu je i vince i svece,posle toga se predje na mekshi teren i...............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mario_84 je napisao/la sledeće: | Mozda ti se i vrati.
Najlepshe je kad spremish odlichnu vecheru i zovesh dragu.Naravno tu je i vince i svece,posle toga se predje na mekshi teren i............... |
iiiiiiiii..........mogo bi ti da spremis neku klopu da te procenim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|