:: |
Autor |
Poruka |
dzonik82 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 26 Avg 2007 Poruke: 8 Mesto: Sevojno

|
|
Zdravo narode,
Molim vas ako neko ima pesmu " Uspomene " od Plavog orkestra neka mi posalje. Godinama trazim tu numeru ali nikako da je pronadjem . Moj mail je dzonik82@gmail.com.
Unapred HVALA!!!
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Stiže za koji minut
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Najvece HVALA!!!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ako neko zna gde mogu free da download-ujem pesmu " Kad me vise ne bude " od Valentina, molio bih da mi posalje link na @mail dzonik82@gmail.com. Hvala unapred
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Spojena dupla tema, molim te malo da pripaziš
PS pesma ti je poslata
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Please,
Moze li neko da mi posalje link za pesmu " Krala sam ga " - Meri Cetinic.
SRECNA NOGODINA!!! SAMO ZDRAVLJA A OSTALO CE DOCI SAMO OD SEBE!!!!
UNAPRED HVAAAALAAAA!!!
dzonik82@gmail.com
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Cao svima,
Molio bih vas da mi kazete da li negde postoji mp3 verzija muzike iz predstave Plava ptica iz 1993, gde pevaju, Vesna Trivalic, Mira Banjac....
Hvala unapred!!!
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Pre svega, dobrodosao nazad! Vratio sam ti temu iz "naftalina", posle skoro dve godine!
Sto se pesme tice, i ja sam bio u potrazi za njom, ali bez velikog uspeha... Zadovoljih se verzijom koju imamo na sajtu, a koja je vrlo slicna - pa i bolja od svih ostalih koje su u opticaju... Osim one iz filma/predstave... Potrazicemo jos koji krug, pa ako naleti, neko od clanova ce se vec oglasiti...
Pozdrav, dzonik82!
|
|
 |

|

|
|
Ja sam tražio ovu numeru. Ali evo snašao sam se i ko želi da je ima u svojoj kolekciji, može je preuzeti ovde JDP - Plava ptica . A isto tako administratori je mogu preuzeti i postaviti direktan link za one koji ne posećuju forum.
Pozdrav svima.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Moram da te pohvalim i cestitam ti na uspehu, jer ta pesma nije bila lak "zalogaj"! Veruj da vise ni sam nisam 100% siguran da je to ta numera (iz filma) ali vreme je ucinilo svoje, sta da se radi... Vrlo nesebicno od tebe da tu muzicku retkost podelis i sa ostalim clanovima nase internet zajednice!
E, sad... Buduci da je zabranjeno ostavljati linkove u postovima (a koji vode ka drugim sajtovima) ja sam tvoj link "onesposobio" ali cu zato postaviti novi koji vodi do pesme u nasoj muzickoj arhivi JDP - "Plava ptica" (Vizantijsko plavo)!
Svaka ti cast, i veliko HVALA!
|
|
 |

|

|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Buduci da je zabranjeno ostavljati linkove u postovima (a koji vode ka drugim sajtovima) ja sam tvoj link "onesposobio" ali cu zato postaviti novi koji vodi do pesme u nasoj muzickoj arhivi... |
No problem!!!
Poslao sam ti PP, ali posto mi nisi odgovorio, postavio sam link i napomenuo da prebacite u vasu arhivu.
Nadam se da ce sada ljubitelji uzivati slisajuci prelepu numeru!!! 
p.c. Ovo je muzika iz predstave "Plava ptica".... originalna verzija koju pevaju glumci ...
Uzivajte!!!
[Edit by Raziel@Nosgoth: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Pa ja bih ti vrlo rado odgovorio, ali tvoju poruku nisam dobio - naime, slanje privatnih poruka nije omoguceno clanovima koji imaju manje od 20 napisanih postova na sajtu. Znam da ne pises cesto ovde (nazalost) ali ipak moramo postovati pravila sajta i foruma putem kog komuniciramo, zato ti preporucujem da bacis pogled na Pravilnik i FAQ, gde ces naci odgovore na najcesce postavljana pitanja.
Pozdrav, dzonik82!
|
|
 |
|