:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Vidiš, prisetila sam se nečeg (zamisli, sećanje me još uvek služi, mada i to s vremena na vreme )... pre nekoliko godina neko je nekome poslao rođendansku poruku koja ovako nekako zvuči:
12
158
26
68
85
13
97
43
i ja
ti želimo srećan rođendan od srca!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hej,
draga gospodjice mladja koleginice škorpijice Vi sa naglaskom na TI!
Da, baš ti!
Srećan rođendan, najsrdačnije!
I pazi šta poželiš - može da se ispuni... pa, šta onda?
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ohohoo vidi ti to ko meni stari polako ali sigurno, zalazi u sitnis i dalje
samo mi nemoj bezati previse, dokle je ovako (a i ostat ce ) super je
Od srcaa ti zelim Srecan rodjendan i sve naj naj
da uvek budes i ostanes takva kakva jesi (ko zna po koji put ovo ponavljam) no znas odlicno da ja svasta ne st.... ovaj ne pricam dzaba
Prelepa forma/oblik zar ne
Jos jednom
Saljem ti bezbroj poljubaca
i ne zaboravi da 'drmnes' koje za mene
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Čestitam, draga koleginice!
Samo da proverim koji je sprat... aaaa, rođendan je!!!
Srećan rođendan, draga koleginice!!!
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Majo srecan rodjendan i ziva nam bila jos sto godina
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
koleZinice učiteljice, pa neka je srećno i veselo
sve najbolje, ogroman ljubac od Radeta i mene
i par poklončića
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Pa znam ja kad ću da dođem .. tj. da se vratim nazad .. baš kad je škorpijici tkzv. noćnoj mori rođendan
Elem .. pošto meni baš slike nisu nešto u opticaju .. ja ću ovako rečima da ti poželim sve najbolje i da ti se ama baš sve želje ostvare a za ostalo ćemo se mi koji smo uz tebe pobrinuti da ti bude lepo uz nas.
Ljub na kub do sledećeg rođendana ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
srecan rodjendan sve naj
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
~SonicLady~ - ooooooooooo sekanaaaaa i meni je nesto ta poruka poznata, kao da sam negde vec videla Znala sam da ces se ti setiti da ja volim zoo-vrt Hvala svim ovim zivuljkama i veeeeeeeeeeeliko hvala tebi za cestitku a evo i dokaza da uz tebe ide i blago, dakle "blago" meni s tobom (p.s. sreca pa si temu otvorila pre svega onoga, mislim da te secanje ne bi vise tako dobro sluzilo ) Odlete puna kofa poljubaca
Baraba - hvala puno stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI Kad se ispune sve zelje onda idem na sledecu zelju, hvala Bogu inspiracije imam uvek za nove zelje Lako cu ja s mojim zeljama, al ne znam kako ce ih okolina podneti
anchi22 - stari se, stari se, ali samo u licnoj karti jos malo pa ce me pitati ljudi jesam li mozda i maloletna Znas ti jako dobro dsa malo preterujes s tim lepim recima o meni, al ajd sad Hvala puno za cestitku i lepe zelje, za ovu prelepu kalu (jos lepseg oblika ), a posebno hvala za... znas ti jako dobro za sta Odlete gomila utrpanih tamo preko bare
coco_bill - hvala kolega na cestitkama, mada kojom brzinom prelecem spratice moze ova cestitka posluziti i za sledeci sprat, brzo ce to
Mrs Bella - hvala puno na cestitkama, lepim zeljama i poklonima poslusala sam savet i dan provela najbolje moguce
Bojan_kralj - zakidas mi tu po koju godinu, kaze se 105 pa opet, al izgleda vi zelite sto pre da me se resite Hvala Bokice za cestitku i lepe zeljice
jecika_84 - eh kad vidim ovu poruku onda mi je jasno da sam bila odlicna uciteljica, naucih ljude sta volim Tu je moje omiljeno cvece, moj omiljeni medolino, moje omiljeno vino, torta... Hvala puno za cestitku i odlete veliki poljubac do tebe, a najveci moguci do malog zvrka (p.s. samo da se razradi ono cudo eto nas do tebe )
Boky - pa da, znas ti kada da dodjes, namirisao torte i alkohol pa svratio Hvala puno za cestitku i lepe zeljice
cherry-girl - hvala puno za cestitku, nadam se da je torta ukusna koliko je i lepa
Sabados - hvala puno za cestitku
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|