www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kad znate da je ljubavi dosao kraj?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
carinna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 14 Sep 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 06, 2009 10:20 am    Naslov poruke: Kad znate da je ljubavi dosao kraj? Na vrh strane Na dno strane

Kad ili kako znate da je ljubavi dosao kraj??

Koji su znaci koji ukazuju da nesto ne stima u vezi ...na pr. zapostavlja vas, ne javlja se kao prije, niste bliski vise, sve se svodi samo na seks (nema price), ne planira svoje slobodno vreme sa vama....

Sta radite onda... dali jednostavno odete (dostojanstveno) ili se borite da zadrzite partnera? Znam da je individualno, ali sta je ono sto zaista moze da prelije casu...Koja su vasa iskustva?!?

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 06, 2009 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka promena se primeti.
Citat:
...na pr. zapostavlja vas, ne javlja se kao prije, niste bliski vise, sve se svodi samo na seks (nema price), ne planira svoje slobodno vreme sa vama....

^ navela si nekoliko dobrih primera kako da uvidis da stvarno nesto ne shtima.

Uvek cemo pokusavati zadrzati ono sto je nama drago i bitno, kao prvo necemo prihvatiti da tako stoje stvari/da je doslo do toga, a drugo necemo se odreci neceg sto nam znaci vec cemo ciniti sve da vratimo ono staro.

Sve je do osobe.
Ali po meni, cemu se boriti za nesto vec izgubljeno?!
Mislim da treba otici dostojanstveno bar pokusati (lako je reci) ali treba se potruditi.
Silom nista ne ide, kraj dodje kad tad, pre bolje nego kasnije.
Veliko znak pitanja je prihvatanje i najvise se mora raditi na tome, tako bar mislim.

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 6:57 pm    Naslov poruke: Re: Kad znate da je ljubavi dosao kraj? Na vrh strane Na dno strane

carinna je napisao/la sledeće:
Koji su znaci koji ukazuju da nesto ne stima u vezi
Sta radite onda... dali jednostavno odete (dostojanstveno) ili se borite da zadrzite partnera? Znam da je individualno, ali sta je ono sto zaista moze da prelije casu...Koja su vasa iskustva?!?

Jednostavno vidis po njegovom ponasanju da se ponasa drugacije, i sama si navela nekoliko primera, ali ja iskreno mislim da nije sve tako crno, mozda je ljubav i dalje tu Wink
Samo on ima neki problem o kom ne moze da prica sa tobom ili nesto slicno. Govorim ti to iz iskustva jer sam i ja bila u slicnoj situaciji, stvarno sam mislila da je prestao da me voli da hoce da ode a ne zna kako, nema hrabrosti da to ucini medjutim ispostavilo se nesto sasvim drugo. To je trajalo mozda nekih mesec dana, i svaki dan se cinilo sve gore i gore.
Moras da sednes i da pricas sa njim otvoreno, ako ima nekih problema da resite to zajedno a ako je jednostavno prestao da te voli nema tu pokusavanja, ako obeca da ce se promeniti agonija ce se nastaviti, onda svako na svoju stranu. Wink

Iwana Simic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Okt 2009

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 18, 2009 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...Kada u nekoj veze predje sve u monotoniju, kada nista vise nije interesantno sto radis sa partnerom-partnerkom...
...Kada se vise ne ulaze u tu vezu... i td...

jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kad znate da je ljubavi dosao kraj? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon