:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Da li ste ikada u trenucima neznosti svojoj dragoj recitovali neke stihove?
Ako jeste, da li su to bili vasi ili tudji?
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
e...meni jest moj dragi
napisao mi je citavu pjesmu..i uglazbio...super je...brzo ce uradit spot,pa cete je svi cuti,ja sam odusevljena
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Kad imam curu kraj sebe, i koju iskreno voli, to stalno radim (ajd ne bas stalno, inace postane dosadno) na neki nacin! Dal su to neke slatke SMS ili stihovi koje prepisujem na slatku razglednicu, uvek gledam na to, da ne zvucu bezveze nego da imaju neku vezu sa tim sto zelim da izrazim
Inace sam do sada jedan stih sam napisao... to je tad bilo za moju prvu devojku, jer je ona meni znacila vise od zivota. Ja znam da ona taj stih dan danas cuva (jer mi je to jedna njezina drugarica nedavno rekla) ali posle raskida sam ja spalio taj stih, posto sam bio besan i ljut.
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
ja obozavam kada decko peva meni licno ili kada posveti jednu pesmu za mene........
|
|
|
|
|
|
ul71m0 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Imao sam jednu preslatq pesmu koju sam nekako sklepao svojo devojci kada nadjem postovatju je...
A u zadnje vreme koristim samo "Il' ces biti samnom,il' te nece biti"
|
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
jesam,nije bila moja ali sam je recitovao ili jos bolje pevao....
prva pesma je "Zbog jedne divne crne zene"....a druga "oprosti mi sto te volim"
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
ja recimo pisem, ali ne poeziju nego prozu... posto ne umem da pokazem osecanja ja ih napisem, i to bude veoma zanimljiva pricica i pogami podugacka
|
|
|
|
|
|
smrx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 22 Mesto: Miami Beach
|
|
Verovatno mi ne verujete da jos postoje momci koji pisu pesme, a jos i lepo izgledaju. Iskreno pisem pesme od kada sam izvalio da to devojke obozavaju. Nekad ih i lazem pa im dam pesmu koju sam pisao drugoj ribi, svaka devojka je plakala do sada a posle toga je uvek bio neki extra sex. Do sada sam napisao oko 20-tak pesama i sve su ljubavne, knjigu pripremam sa prijateljem iz canade, i videcete svi pesme jednog dana.
|
|
|
|
|
|
disa81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
ja pisao i mogu ti reci da to kod devojaka pali,bar u vecini slucajeva,sto rekose nemoras da pises svoje ako nisi za to talentovana mozes i tudje da odrecitujes ili otpevas svejedno samo da je prikladno prilici
|
|
|
|
|
|
hagbard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 134
|
|
recitovao vise puta a desilo se i da sam pisao vlastite stihove
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
pa ise puta sam sklapao....
ali neide mi to....
pa radije i lakse mi ide prepravljanja pesama...sto narodnik sto zabavnih.....
@zilika - kako ce se zvati pesma?
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Setila sam se pesmice koju je meni moj ex-dragi posvetio i to je bila od Halida Besica "jabuke su bile slatke......."......
Песма је добра на енглеском........како ли је преведе неправи пуно смисла на српском
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|