:: |
Autor |
Poruka |
hemicar tuzla Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Mar 2009 Poruke: 18 Mesto: Tuzla
|
|
ja na racunaru imam instaaliran program real player 11 Gold koji mi se po opcijama vise svidja od windows medie...kada gledam neki clip na you tube u u gornjem desnom cosku pojavi mi se da mogu download-isat sve klipove koji mi se svidjaju....sad mene zanima da ali je to skidanje besplatno ili se mozda naplacuje.??
ko je imao iskustva s tim neka se javi!!!
samo me zanima da li je besplatno.....
Hvalla unaprijed
|
|
|
|
|
|
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
ja sam skinuo par spotova, ali nzm da li je to legalno ... nista se ne naplacuje, bar ja nisam placao
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
CakiDjetic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 1
|
|
besplatno je 100%,skinuo sam 1000 klipova tako...
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Prvo>> Da je platno ne bi ti dozvolili da skidas sta mislis kako bi dao novac:?: LOL
isti taj youtube mi nije skroz najbolji... sve dok ne predju svi na HD
Skidati klip u tako odvratnom kvalitetu i pri tom slusati tu pesmu stalno... uvek postoji druga sansa naci neki sajt za skidanje klipova + nekoliko njih za skidanje muzike..
a dovoljno je samo nesto kao "filestube"com i pronaci sve za nekoliko sekundi
jos divxvine.com i stagevu.com pretrazivaci gledas/skidas filmove, spotove u DivX formatu... to je mnogo bolje od youtube-a.. jedino je negativno to sto nisu se jos razvili po popularnosti i kolicestvu spotova
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|