:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Fantasticna serija
Ako je niste gledali, toplo vam preporucujem da to ucinite, ukoliko jeste, izvolite iznesite svoj "sud"
mozda se neko ipak nece sloziti sa mnom
http://www.imdb.com/title/tt0904208/
David Duchovny je zaista perfektno izneo ovu ulogu (ili bar je to cinio do sad - videcemo ga sad u trecem serijalu)
|
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
ja sam odgledala prvi serijal i drugi do pola i bas mi se dopala serija preporucujem je
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
VRH VRH VRH (ne smanjij poruku breeeeee)
Obozavam serijal i atmosferu koju pruza... pratim ga od pocetka pogledao sam i prve 2 serije 3 sezone.. Ni malo nisu dosadili sve su bolji i zabavniji...
Morao sam da pauziram 2 seriju kad je celo napao zenu u njenim carapicama hahahahahahaha
Preporucujem 18+
|
|
|
|
|
|
^da zaista je 18+ ali vrh! vrh! vrh
Iskreno nisam se tome nadala, dugo me neka serija nije tako "kupila"
u iscekivanju sledece epizodeeee
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Tek sam poceo gledat sezon one i mogu reci jako dobro zasad,prva scena sa casnom +18 genijalna
I da razlog sta nisam prije ovo gledo je David Duchovny
ZastO??Pa mislio sam da ne moze da iznese nesto totalno drugacije od X-File Mulder-a Izgleda moze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^da, upravo tako, D.D je ipak glumac, ko bi rekao a da mu je ova uloga legla - legla je
|
|
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Batino20 je napisao/la sledeće: | Tek sam poceo gledat sezon one i mogu reci jako dobro zasad,prva scena sa casnom +18 genijalna
|
Nakon pogledane prve dvije sezn,najgenijalnija +18 scena jeeee...
"SHE'S GOING TO BLOW"
Dojam: Genijalni i provoktavini dijalozi koji gaze po tabuima,klisejima su temelj serije,pogotovo "mulderovi" U 3 sezoni fali samo da dode Scully pa da svi zajedno misteriozno nestanu u area 54
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|