:: |
Autor |
Poruka |
colja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 04 Jan 2006 Poruke: 5 Mesto: Zrenjanin

|
|
Pozdrav svima,trazim REP obradu pesme Bobana Zdravkovica 'Ciganima Srce Dacu' iz 1992,93 godine
ps. Repovanje ide otprilike ovako
'Pitas se zasto svemu dodje kraj,
al ljubav je takva,stari druze znaj ...'
ako neko ima neka mi posalje na mail:
webmajstor@gala.net
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, dobrodosao na www.domaci.de! Iako si ovde vec vise od tri godine tek ti je drugi, tj. prvi uspesan post na forumu ali i to ce se promeniti...
E, sad, nadjoh jednu remiks verziju pesme koju trazis iz 2000. godine, ali koliko cujem nema tog repovanja... Znas li jos neki podatak o njoj? Da li je uopste zvanicno izdata, postoji li spot, gde i kada si je cuo i sl.? Ako hoces, mogu ti poslati ovu koju imam, mada sumnjam da je to bas ta numera...
Javljaj!
|
|
 |

|

|
|
Bolje Vas Nasao!
Sram me bilo!Stvarno samo kad jako zagusti,dodjem na forum/portal i trazim pesme,postavljam postove...Ali se i ja nadam da ce se to promeniti nabolje!
A sad da se vratimo temi.Pesma je izdata(izmixana) na kaseti ('92,'93, kada je izasao i original) u nekoj kompilaciji nekog dj-a,sa jos nekoliko pesama u disko(dj) obradi,koje su izasle u tom vremenu.Koliko se secam tempo u pesmi nije menjan,samo je na forspilu bilo ubaceno repovanje...Ja sam kasetu imao,ali ... ko zna gde je sad,nemogu da je nadjem pa to ti je...
To sto imas ti odavno sam skinuo!Ali,hvala ti na trudu!
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Hehehe, onda ti bas retko zagusti! Jednom u tri godine! Nego, ta kompilacija, verovatno mislis na rad izvodjaca W-ice koji je tih godina izdao album sa slicnim folk obradama, medjutim raja kaze da na njoj nema te pesme koju trazis... Da li si je mozda video na televiziji? I ta kaseta, je l' to bila kaseta zvanicnog izdavaca i secas li se imena tog DJ-a?
Ako te jos neka pesma muci, pisi pa da vidimo kakve si srece! Ko zna...
Dakle?
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|