:: |
Autor |
Poruka |
jasamkralj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 19
|
|
Sta uraditi kad naletite na najboljeg prijatelja sa svalerkom ????
Da li ga pokriti u svom zlodelu...ili mu reci da to ne treba da radi...veliko pitanje je to ??? Zelim da cujem vase komentare na tu temu )))
|
_________________ kralj sam pa neka sam |
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Reci mu da to vise ne radi , i pokriti ga
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Da si mu najbolji prijatelj verujem rekao bi ti to, a posto nije zamisli se malo. Prijatelji dele tajne. Niko njega terao nije na taj korak. Svako kroji svoju sudbinu. Licno - skrenuo bih mu paznju, video kakav ima stav po tom pitanju, ukoliko je u duzoj vezi obrazlozio bih mu sta gubi a sta dobija svojim postupkom. Na kraju krajeva svako je kovac svoje srece. Sta sejemo to cemo i znjeti etc; svako ima pravo da zivi svoj zivot...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Ja jednog mog podrzavam i dajem maksimalnu podrsku (citaj:gajbu)... Objasnjenje... pa recimo da je ova njegova teska rospija... pa ja tu balansiram....
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Samo cutati i praviti se slijep, nijem i gluh. To je najbolje sto mozete uciniti i za njega i za sebe. To nije vas zivot i nemate prava cak ni na komentar. To su vrlo delikatne situacije i dobro pazite
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne slazem se da imam pravo prelaziti granice i djeliti savjete ako nisam dobila zeleno svjetlo, a za takve stvari i Boga molim da ga ne dobijem, jer nemam lijepo zivotno iskustvo u tim i takvim osjetljivim zivotnim situacijama. I stoga sam malo kategoricnija.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
|
Odosmo predaleko,sad sam se i nasmijala.
Kako god, nisam osoba koja nece pruziti ruku spasa, ako vec dodje do toga da joj je potrebna. Samo sam onim prvim postom namjeravala reci da treba drzati jezik za zubima i da se ne desi da sta od vas "procuri" Vjerujte mi, ljudi su cudni u takvim situacijama, pobogu pa i ja sam varala i znam sta to sve i koje posljedice nosi i najbolje je ne uvlaciti ama bas nikoga u sve to, tako cete stititi i sebe i druge do kojih vam je stalo.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
..na kraju bi nadrljala samo ja
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
|
|
|
|
|
|