www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta uraditi kad naletite na najboljeg prijatelja sa sva....
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
jasamkralj
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 27, 2009 5:37 pm    Naslov poruke: Sta uraditi kad naletite na najboljeg prijatelja sa sva.... Na vrh strane Na dno strane

Sta uraditi kad naletite na najboljeg prijatelja sa svalerkom ???? Very Happy

Da li ga pokriti u svom zlodelu...ili mu reci da to ne treba da radi...veliko pitanje je to ??? Zelim da cujem vase komentare na tu temu Smile)))

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 36

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 27, 2009 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Reci mu da to vise ne radi Very Happy , i pokriti ga Very Happy

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 28, 2009 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da si mu najbolji prijatelj verujem rekao bi ti to, a posto nije zamisli se malo. Prijatelji dele tajne. Niko njega terao nije na taj korak. Svako kroji svoju sudbinu. Licno - skrenuo bih mu paznju, video kakav ima stav po tom pitanju, ukoliko je u duzoj vezi obrazlozio bih mu sta gubi a sta dobija svojim postupkom. Na kraju krajeva svako je kovac svoje srece. Sta sejemo to cemo i znjeti etc; svako ima pravo da zivi svoj zivot... Wink

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 24, 2009 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja jednog mog podrzavam i dajem maksimalnu podrsku (citaj:gajbu)... Objasnjenje... pa recimo da je ova njegova teska rospija... pa ja tu balansiram.... Very HappyVery HappyVery Happy

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo cutati i praviti se slijep, nijem i gluh. To je najbolje sto mozete uciniti i za njega i za sebe. To nije vas zivot i nemate prava cak ni na komentar. To su vrlo delikatne situacije i dobro pazite

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
To nije vas zivot i nemate prava cak ni na komentar.

Nepravilna logika >>> Zivot nije moj. Ali ja sam deo njegovog zivota kao sto je on mog, samim tim imamo pravo savetovati, prelaziti granice i t.d.

Sve zavisi od situacije Exclamation Laughing Razz

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne slazem se da imam pravo prelaziti granice i djeliti savjete ako nisam dobila zeleno svjetlo, a za takve stvari i Boga molim da ga ne dobijem, jer nemam lijepo zivotno iskustvo u tim i takvim osjetljivim zivotnim situacijama. I stoga sam malo kategoricnija.

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zamisli situaciju/// rastane ti se drugarica sa deckom(u vezu ajt 8 god)... on joj bio sve i prevari je...
Ti > njena najbolja drugarica vidis sve simptome da je spremna da ugrozi sama sebi...
Neces valjda cekati Zeleno na semaforu?

Wink a sta ako svecica u autuse ugasi? >>> bice vec kasno Wink

ps... ne namecem moje misljenje... pruzam samo da se razmisli sa druge strane Wink

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odosmo predaleko,sad sam se i nasmijala.
Kako god, nisam osoba koja nece pruziti ruku spasa, ako vec dodje do toga da joj je potrebna. Samo sam onim prvim postom namjeravala reci da treba drzati jezik za zubima i da se ne desi da sta od vas "procuri" Vjerujte mi, ljudi su cudni u takvim situacijama, pobogu pa i ja sam varala i znam sta to sve i koje posljedice nosi i najbolje je ne uvlaciti ama bas nikoga u sve to, tako cete stititi i sebe i druge do kojih vam je stalo.

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
ljudi su cudni u takvim situacijama i najbolje je ne uvlaciti ama bas nikoga u sve to, tako cete stititi i sebe i druge do kojih vam je stalo.

Slazem se. Ali ostaje ono "ali" Laughing Covekova guzica je radoznala, te nikako nece zaboraviti uvidjeno Laughing Laughing Laughing

Isto kao moj sadasnji avatar.... svaki sledeci ce biti u senci jer je ovaj bas specifican Laughing Laughing Laughing

ps. jedan kaze drugom, drugi isprica trecem i cetvrtom vec malo drugaciju pricu ova trojka icetvorka ce jos vise promeniti pricu... tako na kraju niko nece ni znati gde je istina, a poverenje je tesko povratiti Exclamation Laughing Laughing Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..na kraju bi nadrljala samo ja Laughing

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 07, 2010 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rekoh >>> A N O N I M N U Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Sta uraditi kad naletite na najboljeg prijatelja sa sva.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon