:: |
Autor |
Poruka |
vadio si eksere Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Avg 2004 Poruke: 29
|
|
Nema razgovora sa ortacima u kojem se ne pomene sex. Nekad je to tipa kako je dobra ova ili ona, a nekad kako bi odvalio ovu ili onu, ali je sex uvek prisutna tema. Kakva je situacija kod cura sa foruma?
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
isto,mislim cak i vise,mi bas detaljisemo,barem ja sa mojim :n00b:
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Pa pričamo o tome, ali bar ja nikada ne detaljišem ili baš kada pričam o nekom doživljaju ne spominjem ime dotičnog, znači diskrecija zagarantovana
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
pricam se drugaricama o tome naravno,ponekad i do detalja........ima i kod nas prica tipa`al bi ja njega` i sl.
ne razlikuju se `nase` price bas mnogo od `vasih`!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
ima i takvih prica,pade ponekad i detaljisanje..al ne znam ja nesto ne volim mnogo da pricam o tome..pohvalim ja ponekad ponekog..hihihiih..ili tako nesto..a ako bas insistiraju kazem po koju pikanteriju..ipak svi u drustvu znaju da sam po tom pitanju malo rezervisanija..al da..prica se o tome,i to se bas prica!!!!!!!!!
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Cuo sam svakakve zenske price...to je da se raspametis.Mi muski smo za to amateri!
|
|
|
|
|
|
Seraphim Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Sep 2004 Poruke: 190 Mesto: SRB
|
|
U poslednje vreme mnogo se vise druzim sa zenskim osobama.Lepo kaze FANATIC,ma mi sve to ne mozemo ni da osmislimo!
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Brate verovao ili ne...bas pre neko vece u kaficu upoznam dve dobre ribice.Pozovu me za sto..i malo pomalo kada su se opustile,ma bilo je tu takvih prica da se raspametis.A tek kada su malo popile,nastao je haos! Saznao sam koja je kada ,kako i gde gubila nvinost i slicne price.Ma zaglavio sam sa njima do 5h ujutru,i ko zna dokle bi da nas bukvalno nisu isterali iz kafica.
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
...bre dobrice a sto ne bi pricale...pa nismo mi iz manastira izasle.....
a za preporuke...hm....pa sad...sve zavisi....ja ne preporucujem nikad...jer kad je nesto dobro onda to zelim samo za sebe....sebicno zar ne???
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Ha,ha,ha... e bre Dobrice ti si čudo jedno,
pa normalno da pričaju a naročito kad se afera završi.
Onda brate možeš da čuješ i kako i koliko i zašto,
ma čudo jedno, takve detalje vi muški nikada nebi zapamtili
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Pa normalno da pricamo...kako je bilo ,sta je bilo...kako se zavrsilo,kako je pocelo tralalala...a sad da bih nekog preporicila nekoj drugarici e to ne...
ako je dobar zadrzim ga za sebe sta cu ga prepustati drugarici....
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ma naslusao sam se ja svega i svacega...nisu nista gore po tom pitanju od muskih heheh....neka neka...i treba tako!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|