:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Veliki odlaze. U godini Svjetskoga prvenstva zbogom nogometu najavio je izvrsni engleski centarfor Alan Schearer, Talijani su objavili da nakon desetogodisnjeg igranja u Italiji karijeru zavrsava odlicni Ceh Pavel Nedved, a sada se s "odlazim" oglasio i Zinedine Zidane (1972), najbolji nogometas Europe u izboru France Footballa 1998, te najbolji nogometas svijeta 1998, 2000 i 2003 u izboru FIFA-e.
Tko jos?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Zinedine Zidane će u subotu ući u društvo francuskih nogometnih besmrtnika
Jedan od najboljih francuskih i svjetskih nogometaša u posljednjih desetak godina u subotu će na Stade de Franceu protiv Meksika proslaviti stoti nastup u reprezentativnom dresu.
Sin alžirskih useljenika, koji je objavio da će poslije Svjetskog prvenstva u Njemačkoj završiti karijeru, i reprezentativnu i klupsku, postat će tako i prije World Cupa jedan od francuskih nogometnih besmrtnika.
Zinedine Zidane, dvostruki strijelac za 'tricolore' u finalnom susretu SP-a 1998. protiv Brazila, imao je zaista iznimno uspješnu karijeru tijekom koje je uz naslov prvaka svijeta osvojio i naslov prvaka Europe 2000. godine. Nije slučajno što je baš čak tri puta bio FIFA's World Footballer of the Year, najbolji nogometaš svijeta.
"Za mene je posebno zadovoljstvo što ću svoj stoti nastup u dresu francuske reprezentacije imati na za nas mitskom stadionu u Parizu, na kojemu smo prije osam godina osvojili naslov prvaka svijeta. Volio bih da mi i Meksikanci odigramo lijepu utakmicu u subotu i da gledatelji odu zadovoljni sa Stade de Francea", izjavio je 34-godišnji Zidane, koji je na 99 do sada odigranih utakmica za Francusku zabio 28 golova.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Šteta što takvi igrači prestaju da igraju ali ne mogu dovjeka...Al svaka im čast za sve što su pokazivali tokom karijere i veselili nas ili rastuživali zavisi
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Cuju se neke glasine da Nedved ne zavrsava karijeru!!! Ako Juventus ode u nizi rang,ceh ce po nekim glasinama u Salzburg kod Mateusa i Trapatonija!!!!
Ja ne mogu da verujem,ali prica se!!!
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Pa nešto ne verujem. I onako je milion puta hteo da prekine karijeru jer su ga italijani mlatili po nogama samo tako. Čudo je da još igra. Mislim da će pre završiti karijeru, mada, ko zna, možda se i predomisli
|
|
|
maki1986 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 79
|
|
Ja cuo da ce York iz Trinidada & Tobaga da okonca svoju ove godine.
|
|
|
|
|
|
vedrancar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 66 Mesto: SUBOTICA
|
|
Sinisa Mihajlovic
|
_________________ RADIKALNO BOLJE |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
meni je najveca steta za fudbal odlazak zidana,kakav je to igrac.
|
|
|
|
|
|
dragon8126 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 92
|
|
Napokon Savo vise nece igrati za reprezentaciju.
|
|
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Mnogo god ce proci pre nego sto neko bude i prisao onome sto je radio zinedine zidan
|
|
|
|
|
|
sparx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 29
|
|
zidan je zavrsio i to neslavno