:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Draga Anči, još malo pa ćemo da slavimo i jubilej... Čestitke za predjeni spratić i da još dugo imamo šta da čestitamo ovde... Ljubim te, puno... na kvadrat...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Cestitam
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
cestitke draga od srca
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Čestitam, draga koleginice.
|
|
|
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
cestitke i od mene
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Drago moje bice anchi cestitam ti pređeni spratic! Samo tako nastavi
Ljubim jakooooooo
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Oho svaka cast,cestitke od mene i samo napred
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Koleginice chila!
Chestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, najsrdachnijeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ti iz Novog Sada pravac na 19. sprat, da se vidi kako je to kada mi lansiramo putnike Sreco, duso, mila, draga, ovo ono bolje je da ne krecem sve po spisku, ne bih da te izlazem riziku da opet onako "gledas" cestitam ti na ovom novom osvojenom spraticu, da ih bude jos puno i da jos koji proslavimo uz kaficu, ali bez levih smetala i zanovetala
A sad, pokloni
Samo ti Anchi p... ovaj dimi rekose mi da su dovoljno zenstvene
Ako budes za slikanje, mislim da "ova" nece odbiti drustvo znas ono, slikajte i mene i mene
Odlete gomila utrpanih poljubaca od vecitog (tolerantnog) smeska
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
@ Lane86 Hvala lepo na otvorenoj cestici takodje i svemu ostalom Uzvracam istom merom
@ Sabados Hvala
@ Rada_zemunka Hvala od srca
@ TAMARA MAGIS Zahvaljujem
@ coco_bill Hvala Kolega
@ LepoticaNS Hvala
@ marijana23 Hvala od srcaam ajde pozuri da pijemo kafu Ljubim te
@ dambolina Hvala punoo
@ Baraba Hvalaaaaaaa lepo Kolega
@ škorpijica Ohhooo vidi ti mog najdrazeg smeska Sve dok si tako lepa i kulturna obecavam da nece biti onakvih pogleda Smetala i zanovetala ce uvek biti ali znas kako sreco bez njih nije ni zanimljivo Ihh sta mogu od tebe dobiti dobro sam upucena u to
Hvala ti ali previse su meke ni toga se ne secas Joj dobra fotka dobro sledeci put cemo poceti ispunjavat zelje pa bude sta bude Hvala ti lepo na prijatnoj poseti i cestici.. Uzvracam brdo profesionalnih
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Priduzujem se cestitkicama povodom predjenog spratica draga NL
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|