:: |
Autor |
Poruka |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
Ludak cestitam od srca da jos dugo budes sa nama
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Tetkino, ti kao i uvek u svom stilu... Svaka čast, samo ti nastavi tako... Doduše... ne znam ni da li možeš drugačije... Ljubiiimmmm!
Ne, ne, nije ovo tetka stavila svoju sliku... već je to poklon za ovu priliku...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
cestitam ti
evo i mali poklon,nije prosidba heheheheheh:shock:
mala je slika istina
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Vid ti njega samo li trpa, i ne staje s drmanjem itd itd niti ga je stid neka neka samo tako
Cestitam predjeni spratic i nastavi istom merom i istim tempom
saljem kiss u 01:36
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Cestitka i sa moje strane
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
cestitke
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Čestitam, komšija.
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Cestitam! Ljubac
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pocascen da si lud, znaci fali ti neko zbunjen, njih hvala Bogu na svakom cosku, verujem da ces se snaci dobio si zecicu i to crnu, kazu da se suprotnosti privlace, eto taman da potvrdis teoriju zapevala ti i Lepa i to Lukic, sa sve savetima da pazis gde i sta diras, mislim sviras, a i ambijent je bitan stigli su i pokloncici sa sve mashnicama stiglo i trpanje cestitke, poljupci, a i komsije... pa sta sad ja da ti poklonim? Iako rece da me Alchajmer posetio, ja sam za svaki slucaj odlucila da tebi poklonim nesto da ti osvezi pamcenje za slucaj da je i kod tebe chika svratio u goste
Dakle, kad otvoris Pandorinu kutiju... (nije kupljena kod Kineza )
... iskoci (recimo) ovako nesto
A na dnu nije ostala Nada ni Mira ali je ostala neka licna karta, ako zaboravis kako se zoves ili ako slucajno zaboravis negde licnu kartu, da imas rezervnu
E takoc, od koga je dosta je Znam da ne bi mogao spavati da ti nismo cestitali i da bi ronio krokodilske suzice Cestitke na predjenom spraticu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
@ Rada - Znaci bratee, znaci hvala ti brate, onako brate od cuke
nemash brinesh, smaracu ja josh duuugo, dugo..
@ Tetka - Doggy st... ooovaj, nisam odma' razumeo o kom se to.. oovaj, htedoH da kazem hvala na ovim zecicama, i to crnkama ima odma' da se svidi jednoj osobi ako bude videla
A za slike polaako, nije foto-konkurs josh otvoren, bice na vreme postavljeno obaveshtenje
Hugs&kisses :*
@ Bojana - Uuuuf.. prvo jednom da duboooko.. udahnem
Hvala na lepim zeljama, al' ono, vec sam se pomirio da cu morati trpeti ovu "psihoterapiju" naredne 2 nedelje tako da..
"Ustvari, to je vise da te mi ne bi slusali, i za nase i za tvoje dobro.....ali vise za nase dobro"
Pozdravi i malog Isusa, i obavezno da mu redovno merish raspon ruku. ^
p.s. Pesma je puuun pogodak, gadja taman 'de treba..
@ Cherry - Nije prosidba? Puu, mogli ljudi taman da cestitaju o istom troshku..
HValaa, al'.. ne dobiH ja majicu josh uvek
@ Anchi - ucio od najboljih Uzvracam kiss u 20:17 .. pa tako, do sledece krivine..
@ Sabados, TAMARA MAGIS, coco_bill & marijana23 - Hvalaaa Uzvracam kiss Marijana
@ Veshtacka Inteligencija ( ) - Komentar na samu kutiju cu, ovom prilikom, precutati.. (al' eto, svashta zna da ispadne/iskoci.. )
Elem, kad' se vec pominju licne, ova bi bi mogla da prvo pokaze istu, pa tek onda.. da skakuce, i shta vec.. Shta cesh, previshe kontaktiram s' matorim osobama, tipa I.. aj' ipak da ne pominjem ime..
Eto, i ja starim, postajem paranoican, ima da idem ulicom legitimishem sve zbunjene osobe redom..
.. i tako bih sada svashta rekao shto nema apsolutno veze s' vezom ali.. ajde, danas cu biti dobar pa castim, poshtedecu vas sve ovaj put
Eto, tol'ko od mene.. za sad'
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Dok se ja pojavim da cestitam bices na 30. spraticu
Ovako dragi patak... zbog ovog... Alexns je napisao/la sledeće: | @ Patkica - eh.. Sad' mi palo neshto na pamet kad' sam video ovu hemijsku.. jesi ikad' cula za jugularnu venu.. ?
|
A posto znam gde se nalazi
Izvoli jedan elektronski
Samo tako nastavi
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|