:: |
Autor |
Poruka |
n.v.n.a Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 19 Mesto: BELGRADE

|
|
Molim vas ko ima da mi postavi pesmu kojoj refren ide ovako: "Dok me gledas prelepim ocima,ja bi da ostanem sa tobom nocima...".Nisam sigurna,ali mislim da peva Jasar Ahmedovski.
Unapred hvala!
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, dobrodosla na www.domaci.de !
Tvoj post sam prebacio iz ~ Fontane želja ~, gde mu definitivno nije bilo mesto, ali OK, nova si u ovome. Sada je ova tema tvoja i u odgovarajucem podforumu u kojoj ces ostalim clanovima moci da se obratis za pomoc po pitanju pesama ciji naziv i izvodjaca znas, sto ovde ocigledno nije slucaj, te cu te uputiti na temu Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača..., gde se mozes obratiti ostalima za pomoc oko tacnog naziva pomenute numere.
Ostaje jos da se blize upoznas i sa pravilima ovog podforuma:
1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite.
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Pre nego što tražite neku pesmu, proverite da li se ta pesma već ne nalazi u našoj bazi pjesama.
4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.
Dakle, sve ti je jasno, osim naziva teme koju sam ti otvorio ovde ostalo ti je jos samo da saznas tacan naziv numere i da nam ostavis adresu na koju bismo ti eventualno mogli poslati trazene pesme, ili bilo koju drugu koju nam budes zatrazila.
Toliko od mene za sada, pozdrav n.v.n.a!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|