:: |
Autor |
Poruka |
BaltazarBG Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 02 Nov 2009 Poruke: 26

|
|
trazim pesmu od zoran kalezic moj zivot je tuzna prica jel mozete da mi postavite tu pesmu hvala
|
_________________ lep i zgodan |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ostavi e-mail adresu na koju ti pesma može biti poslata, tako nalažu pravila ovog podforuma unapred hvala
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
BaltazarBG je napisao/la sledeće: | trazim pesmu od zoran kalezic moj zivot je tuzna prica jel mozete da mi postavite tu pesmu hvala |
^ Poslala sam ti pesmu
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
trazim stari album od sako polumenta najbolje do sad full album 2005 ako moze da mi postavite bio bi mnogo zahvalan za to.
hvala
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Spojila sam ti temu, nema potrebe da otvaraš novu, sve pesme koje ti trebaju možeš upisati ovde
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
dobro uredu sad znam .
jel mozete da mi postavite taj album od sako polumenta najbolje do sad full album 2005
hvala
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Poslat i album, kao sto je i trazeno.
Pozdrav, BaltazarBG!
|
|
 |

|

|
|
trazim pesmu od blek panters ja baraba ti vila ako moze neko da mi postavi tu pesmu bio mi zahvalan za to.
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Pesma postoji i na nasem sajtu, samo treba koristiti pretragu Ja baraba, a ti vila
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala jos jednom za pesme i albume , trazim jednu pesmu od nebojsa vojvodic i milena ceranic pevaju zajedno jednu pesmu kad je bilo zvezde granda pesma se zove sto se mala uobrazi?
hvala unpred
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|