:: |
Autor |
Poruka |
liki23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2004 Poruke: 10
|
|
dali skupo placate vase telefonske razgovore??
ja 200 sfr
|
|
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
5000-6000 pre nego sto sam uveo ADSL,a sad cemo videti...
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
oko 100 evra za mesec dana....inace to je samo za telefon imam kablovski net....
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Izmadju 10.000-15.000dinara mesecno...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
joj...ne spominjite mi telefon mobitel i racune...glava zaboli....
skupio je imati vezu na daljinu kako god okrenes
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Za dopune mobitela mesecno trosim negde oko 50 do 60... a racun za fiksni mi je mesecno izmedju 60 pa do 120.
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pa daj mi objasni jugovicu kako tako malo novca na mobitel potrosis kad ti je draga daleko??? da i ja tako....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja sam uzeo post-paid kod Mobtela, napravio racun od 15000 za mesec dana i iskljucili me! Pretili mi sudom, tuzbama.... i nista. Al' sam ih zeznuo, he, he!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Svi telefoni u kuci,znaci fixni,inostrani i mobilni (moj) oko 200 evra,zavisi kako kad
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
zilika je napisao/la sledeće: | pa daj mi objasni jugovicu kako tako malo novca na mobitel potrosis kad ti je draga daleko??? da i ja tako.... |
Hm, ovde nije pitanje kako Jugovic trosi toliko malo pare, ali ajd da ti odgovorim... 8) ... Mobitelom saljem joj SMS, jednom u nedelji je cujem telefonom, inace ima i e-mail i preko forum-a ovde se dugo i cesto "cujemo" (tj. i preko PP)
|
|
|
|
|
|
DJ-NED Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 09 Nov 2003 Poruke: 11 Mesto: Pariz / Backo Dobro Polje
|
|
ja oko 100 ili 120 ali imam 3 broja koja zovem koliko ocem bezplatno to je dovra fora
|
|
|
|
|
|
mr-mrgi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|