:: |
Autor |
Poruka |
happy06 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Sep 2006 Poruke: 1
|
|
Zanima me koje "zvake" koristite da bi se upoznali sa nekom devojkom na ulici, u kaficu, kada izadjete. Znaci situacija je da vi vidite devojku npr na autobuskoj stanici, ili sedi par stolova pored vas i sta reci da se upoznate a da ne zvuci retardirano i glupo. Ili, kako prici devojci kada izadjete negde, a bude nesnosna buka (muzika) i ne moze normalno da se prica.
Samo vas molim da ne filozofirate o danasnjim devojkama i sl. vec da dajete konkretne primere i neka vasa iskustva koja su funkcionisala
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
pa zavisi od situacije, ne pale uvek iste.
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
uvek je dobra, caos sa osmehom. Ili uf kakva je ovo guzva...odatle se neastavlja
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
sve zavisi od situacije do situacije...
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
To ne moze konkretno da se objasni.Sve zavisi od situacije,od trenutnog raspolozenja i naravno od toga kakva je riba
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Da zavisi od situacije na bojistu.
Ali uvijek je najbolje: " cao ja sam ***** a ti"
"fino je ovdje (ma kako bilo ) slozis joj jos neki fol tamo ovamo i to je to
|
|
|
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
Kad izadjem u grad nije mi problem prici curi al kad me neko pita kako pridjem,sta kazem...jednostavno ne znam.Rijetko kad se sjecam kako sam zapoceo razgovor,to valjda dodje samo od sebe...!
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
majk.g4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 156 Mesto: negde daleko al opet blizu
|
|
|
|
|
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
Ovo vece je kratko bicu i ja. Ja sam ***** Uglavnom uspeva, ali necete mi verovati kod malo ruznijih devojaka ne uspeva!!! Umishljaju nesto...
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Mali savet: Jednostavno mozete da se nasmejete i pridjete da se predstavite.
Svidja mi se kada neko ima dovoljno smelosti....
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
[quote="babily_1985"]Mali savet: Jednostavno mozete da se nasmejete i pridjete da se predstavite.
Svidja mi se kada neko ima dovoljno smelosti.... [/quote]
Slazem se totalno...
Jadno je jako kad posaljes druga ili drugaricu da pita za tebe... To je tako glupo, mada se cesto desava.
I jos je glupo kada pitas devojku: "Da li ti se svidjam?" ili "Da li hoces da budes sa mnom?"...
To kad mi se desi uglavnom posaljem u PM...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
$aša Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Jan 2007 Poruke: 65
|
|
Teško je to reći, inspiracija uvek dolazi u trenutko i uglavnom zavisi od toga kakva je devojka, ali se uvek malo prethodno raspitaj o njoj i o tome šta voli. A sve one vole da muškarci budu samouvereni, kao da si siguran da će ona biti tvoja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|