:: |
Autor |
Poruka |
neferstopolis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 3 Mesto: Niksic

|
|
da nema ko pjesmu
Al Dino - Da se nisam ni rodio
posto ne mogu da je nadjem na netu?
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz ~ Fontane želja ~.]
|
_________________ EVERYBODY LIES...! |
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, dobrodosao na www.domaci.de !
Tvoj post sam prebacio iz ~ Fontane želja ~, gde mu definitivno nije bilo mesto, ali OK, nov si u ovome. Sada je ova tema tvoja i u odgovarajucem podforumu u kojoj ces ostalim clanovima moci da se obratis za pomoc po pitanju pesama ciji naziv i izvodjaca znas. Ostaje jos samo da se blize upoznas i sa pravilima ovog podforuma:
1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite.
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Pre nego što tražite neku pesmu, proverite da li se ta pesma već ne nalazi u našoj bazi pjesama.
4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.
Dakle, sve ti je jasno, osim naziva teme koju sam ti otvorio ovde ostalo ti je jos samo da nam ostavis adresu na koju bismo ti eventualno mogli poslati trazenu pesmu, ili bilo koju drugu koju nam budes zatrazio.
Toliko od mene za sada, pozdrav neferstopolis!
|
|
 |
neferstopolis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 3 Mesto: Niksic

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|