:: |
Autor |
Poruka |
ihihih the playman

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Dec 2006 Poruke: 494 Mesto: Zagreb-Velika Gorica

|
|
Molim vas ako imate od Kemala Malovcica pjesmu "Ne kunem te" pa da mi posaljete na mail....Unaprijed zahvaljujem
djnaki@net.hr
|
|
|
|
|
 |
I_LOVE_BUREK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 49

|
|
Mozda Linkovanjke zabranjeno po pravilima ! u prvo vreme ... dok ne stigne pesma !!!
Edit by S*A*S*A
Izgleda da nisi uopste citao pravila sajta! Sledeci put za ovako nesto dobivas upozorenje
|
_________________ Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje.
-The Swine Strike's Again- |
|
|
|
 |
I_LOVE_BUREK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jan 2007 Poruke: 49

|
|
Poslao sam ti pesmu koju si trazio, ali ovu verziju koju sam poslao ne peva Kemal Malovcic...nego Dzenan...cim nabavim Kemala - Saljem ti! (ovo je za prvo vreme)
Veliki pozdrav svima, a najveci za Moderatora!
|
_________________ Ako smatrate da je znanje skupo, trebalo bi da probate koliko kosta neznanje.
-The Swine Strike's Again- |
|
|
|
 |
ihihih the playman

|

|
|
Sve u svemu hvala za pjsemu...dobio sam je...ma da bih volio od kemala..ali fala ti puno...za pjesmu... 8)
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
evo budem ti ja poslala odma tak da ti I_LOVE_BUREK ne moras trazit bezveze
|
|
 |
ihihih the playman

|

|
|
poison je napisao/la sledeće: | evo budem ti ja poslala odma tak da ti I_LOVE_BUREK ne moras trazit bezveze |
e puno ti hvala
|
|
|
|
|
 |
ihihih the playman

|

|
|
Da li itko zna kako se zove pjesma...davno sam ju čuo ..u pjesmi se spominje stih "novi pazar druže"...to je sve što znam ...neznam ko pjeva ...mozda ce vam biti tesko za nac...ako najdete posljite mi na mail..hvala
|
|
|
|
|
 |
ihihih the playman

|

|
|
pozz cuo sam jednu pjesmu ovih dana ovako nesto " case na stolu Don Perinjon"..... tak neznam dalje...pa ako znate ko je izvođač i naziv pjesme da mi napisete hvala... 8)
|
|
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
ihihih je napisao/la sledeće: | cuo sam jednu pjesmu ovih dana ovako nesto " case na stolu Don Perinjon" tak dalje pa ako znate ko je izvođač i naziv pjesme da mi napisete 8) |
POgrešan podforum!
Pitaj na http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=1513277#1513277
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
ihihih the playman

|

|
|
Da da nisam vidio da ima podforum za ovo sto ja trazim...Ok Hvala 8)
|
|
|
|
|
 |
ihihih the playman

|

|
|
Pozdrav svima...molio bih ako imate pjesmu od Kemala Malovčića - Ja sam taj.mp3 da mi pošaljete hvala najljepša...
[EDIT by Naden]
mail adresa na kojoj se treba poslati pjesma je:
djnaki@net.hr
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
ihihih je napisao/la sledeće: | Pozdrav svima...molio bih ako imate pjesmu od Kemala Malovčića - Ja sam taj.mp3 da mi pošaljete hvala najljepša...  |
Hm..ja iman Jasmin Muharemovic / Ja sam taj
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|