:: |
Autor |
Poruka |
nenali Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jul 2009 Poruke: 6

|
|
trazim vec goodinama staru baladu koju peva Ghetto Bg
pesmica se zove Maja
ako neko ima, pa da mi posalje, molim vas
nefiii@hotmail.com
unapred veliko hvala
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Ne placi... Osetljiv sam na suze... Evo, ja cu ti poslati pesmu koju toliko trazis, a koja je zaista prelepa. Bice kod tebe za svega nekoliko minuta, kao sto sam je i ja dobio od nekoga ko je bio toliko nesebican da je sa svima nama podeli.
Uzivaj uz www.domaci.de i sve dobre ljude na sajtu i van njega!
|
|
 |
nenali Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jul 2009 Poruke: 6

|
|
tek cu da placem ako dodem do te pesme, jer je stvarno prelepa, mada me hvala bogu ne pogada zbog dozivljaja, jednostavno je prelepo
a vas site je ekstra hvala vam cmok
hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvalalalalalalalalalalala.................
[Edit by Raziel@Nosgoth: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Hehehe, drago mi je sto ti se dopada kod nas, i nama se mnogo svidja. Pesma je fenomenalna, i nadam se da uzivas u svakom tonu! A kada ubuduce pozelis da napises jos nesto iza vec napisane poruke, jednostavno koristi komandu , i dodaj ono sto nedostaje.
Pozdrav, nenali!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|