:: |
Autor |
Poruka |
crash1212 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Sep 2009 Poruke: 16
|
|
Eto uspili ste me natjerat da dolazin na ovaj sajt samo da bi vama napakostio i trudit ću se dolazit što manje ali što vatrenije. Vama je očito u cilju što više ljudi odgurat od sebe ali ništa čudno nakon šta nas je većina uvidila kakvi ste vi ljudi.
Znate li da je staljin zatvarao ljude ako bi imali nešto reć protiv njega a čini se da i i vi idete koracima staljina a to vam nije dobro jer ćete izgubit i ovo malo ljudi koji vole sajt.
Žalin sve one koji su banovani zbog istog razloga jer moderatori nemaju pojma o vođenju sajta. Živi bili pa vidili da niste u pravu jer samo tjerate ljude.
Baš volin bit u pravu te nek mi se svi jave na PM ako misle da san u pravu jer će naši dragi mod ovo opet lockat nakon šta pročitaju.
Šta vas se više javi to ću ja bit sretniji a bar mi vi to učinite ako moderatori neće.
Fala
Crash121
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|