:: |
Autor |
Poruka |
LuLu_ns Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 5

|
|
treba mi album Revolution
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, dobrodosla na www.domaci.de ! Iako si ovde vec skoro dve godine tek ti je treci post na forumu ali i to ce se promeniti...
Prema pravilima podforuma:
1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite.
2. Sve duple teme će biti brisane od strane moderatora, što znači ukoliko imate jednu svoju temu otvorenu i otvorite novu, biće izbrisana. Hvala.
3. Pre nego što tražite neku pesmu, proverite da li se ta pesma već ne nalazi u našoj bazi pjesama.
4. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.
Dakle, sve ti je jasno, osim naziva teme koju sam ti preimenovao ostalo ti je jos samo da nam ostavis adresu na koju bismo ti eventualno mogli poslati trazenu pesmu/album, ili bilo koju drugu koju budes zatrazila.
Toliko od mene za sada, pozdrav LuLu_ns!
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Buduci da prve zelje nasih clanova ovde, mozda vec po tradiciji, ispunjavaju upravo moderatori, tako cu i ja tebi ispuniti ovu...
Album je na putu do tebe, LuLu_ns!
Uzivaj uz www.domaci.de!
|
|
 |

|

|
|
Ima li neko novi cd Dare Bubamare?
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Novi cd još uvek nije izašao, koliko znam samo 2 promo singla se trenutno vrte
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|