:: |
Autor |
Poruka |
JagnjeMoje Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 2 Mesto: Maribor

|
|
Pozdrav
Tražim pesmu Mima - Bez burme od zlata, nikako je ne mogu pronaci.
Ako netko ima, molim saljite mi na ziga05@gmail.com ili na privatnu poruku na sajtu.
Hvala
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, dobrodosao/la na www.domaci.de ! Iako si ovde skoro dve godine tek ti je prvi post na forumu ali i to ce se promeniti...
Sto se tice Mime, u pitanju je pevacica koja se pojavila negde polovinom devedesetih (1997. ), ali je negde u to vreme (1994.) Jovana Tipsin izdala pesmu pod nazivom "Putuj dalje". Ova numera ima identican tekst, a verovatno i aranzman/muziku. Poslacu ti je, a ti javljaj kakvi su utisci, pa ako i dalje budes zeleo/la Mimu napisi to ovde da bi mozda neko drugi mogao da ti pomogne i oko nje.
Pozdrav, JagnjeMoje!
|
|
 |
JagnjeMoje Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Okt 2007 Poruke: 2 Mesto: Maribor

|
|
Hvala ti, ne mogu (još) zahvaliti preko privatnih poruka, pa evo ovde.
Ovo je pesma, koju sam tražio, sam da sam ja mislio, da je izvodi Mima i nikako je nisam mogao pronaći pod tim naslovom.
Hvala još jednom.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|