:: |
Autor |
Poruka |
kenan_sehic_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 04 Feb 2008 Poruke: 3 Mesto: Vitez BiH
|
|
Pitam se vec dugo vremena zasto ste postavili ono sa odbrojavanjem prije downloada pjesme ! Odbrojavanje od 10 do 0 , fkt postaje dosadno -.-
|
_________________ Kenan Šehić |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
kenan_sehic_ je napisao/la sledeće: | Pitam se vec dugo vremena zasto ste postavili ono sa odbrojavanjem prije downloada pjesme ! Odbrojavanje od 10 do 0 , fkt postaje dosadno -.- |
Pa, zvanično, to je zbog opterećenja servera. Veruj mi, još je dosadnije kad treba skinuti 200 ili više pesama...
A nezvanično... Morali smo da ubacimo to odbrojavanje zbog nekoliko stvari koje su se nakupile:
- rikn'o je aparat za kafu,
- štrajk mrežnih patuljaka (bune se što zbog tolikog downloadovanja pesama moraju da rade u 4 smene po 10 sati dnevno),
- onda odron kod glavnog servera koji nikako da raščistimo jer je koleginica supermod (neću da je imenujem, samo ću je mrko pogledati) polomila jedinu lopatu o moju glavu (sad moram peške da idem na pijacu),
- Ne znamo kako je došlo do odrona između foldera sa glupim temama i poligona za nuklearne probe. Poslao sam mail Molderu i Skali, pa mi još nisu odgovorili.
- pa onda je crk'o semafor kod foldera sa muzikom, još čekamo kandidate za saobraćajca
- neko je slučajno skidao prvo pesme od Silvane Armenulić, pa je odmah zatim krenuo da skida pesme od Lepe Lukić pa su se njih dve potukle. Još uvek nismo uspeli da rasteramo prodavce kokica i semenki.
- sitni problemi oko skripti koje smo rešili: skripta za treptanje sada radi kako treba jer smo je zalepili izolir-trakom; skripta za golicanje je puna prašine, ali se i dalje kliberi; skripta za prenos podataka preko prenosa podataka je dobro ako ne računamo iskrivljenu kurblu i pedale sa (mog) bicikla koje zamenjuju gešpaner kod levog blajbinger-filtera; skriptu za teže pesme još nisam opravio jer mi je jedna pesma od 10MB pala na nogu i to baš na žulj, pa...
Inače, ja sam to vreme od 10 sekundi upotpunio tako što optrčim dva kruga oko "Trač partije".
PS: Znam da će mi uprava skinuti 30% s plate, ali moj drugar Georgi Slažov me je posavetovao da saopštim javnosti istinu.
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Dule, nemoj da si tako oštar. Dečko ima 15 godina i 2 posta pa se vidi da se trudi.
A i nadam se da je pročitao moj odgovor...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|