:: |
Autor |
Poruka |
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
A sta je to sto ne volite da jedete?
Ja mrzim pasulj,dzigericu,karfiol....znaci,nema sanse da bi to pojela.... :fatalfridge:
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...ček' prvo jedan tip: karfiol je stvarno neukusan baren, ali je zato presan sličnog ukusa kao kupus, a u turšiji je fantastičan...
...pasulj ume da bude dobar do ekstaze, ali nemoj da izostaviš zapršku, neko rebarce...(tako spremljen je sličan sočivu)...klot je za ne pojesti...
...za džigericu nemam savet: karakterističnog je ukusa, i ako voliš - voliš, ne voliš li - ne voliš...
...moja malenkost voli svako povrće izuzev celera, mesno jedem sve dok nema labužine (nisam ni fan pihtija), a od kuvanih jela, ne volim bosanski lonac i sataraš...
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Ribu!
Ne volim ni riblju čorbu,
niti išta što ima te koščice...
Bljak!
Tunjevina je izuzetak, naročito u filetima,
pa se tunjevini izvinjavam.
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Kladim se da nisi jeo filete od smudja... Rečna riba je uglavnom svaka sličnog ukusa, nekog koji zaudara na mulj, ali smudj je itekakav presedan. A fileti su uvek čisto meso, amputiranih kostiju. Nego, bezveze da se mnogo palamudi...vodim ja tebe, dragi moj, u riblji restoran da te tamo na'ranim i promenim ti mišljenje o jednoj vrlo posebnoj vrsti ribe....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaboravila sam SPANAC----FUUUUUUUUUJJJ!
|
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
...da, ukusnija je blitva i to sa mlekom i mirodjijom...
..pretvaram se u Dragu Savetu, bez da me je iko pozvao na tu ulogu..
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
ovcetinu..prasetinu(onako masnu..brrrrrr),spanac,dzigerice,slatki kuvani kupus(uzas jedan)..maaaaaa ima toga i ha haj..a da ja nesto ne volim hleb da jedem.ne znam odakle mi to..al tako je!
Krisku hleba smazem jednom godisnje..ne volem,pa to je!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
[quote]pretvaram se u Dragu Savetu, bez da me je iko pozvao na tu ulogu.. [quote]
Ma samo pichi....jos cemo jesti i ono sto nismo ni sanjali!!!!!!
|
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | ...vodim ja tebe, dragi moj, u riblji restoran da te tamo na'ranim i promenim ti mišljenje o jednoj vrlo posebnoj vrsti ribe.... |
Može, ali pre toga da ti dam moj mobilni da mi pozoveš hitnu pomoć ako se opet budem davio kostima,
kao u vojsci, kad jedva živ ostadoh.
Ko neće pasulj, neka zove mene da mu pojedem!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
The, prihvataš li poziv na ručak? Bilo bi to nešto sa liste onog što nikad ne bi jela, ali imam posebne recepte. Znaj, ljude trujem samo kroz uho (kao u Hamletu), nikako na usta... Btw, ne bih bila šef kuhinje, jerbo ne znam da pravim ništa dalje od kajgane, ali verujem da bi gdjica. Vecadok ponudila svoje kulinarske veštine u zamenu za moje specijalne tajne...
Imamo li dogovor, drage moje?
...te kad opičiš po pasulju, sve ćeš kutlačom da ga grabiš...
Pobogu, hOgS, kakva hitna pomoć? Mislim lično da te pritisnem straga dok ne izbaciš djavola napolje, a onda ti nudim usta-na-usta dok ne povratiš dah... Stvarno nemaš mašte!
|
|
|
|
|
|
komshinica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 163
|
|
Nema toga sto pasulju mozes da uradis a da ga ja pojedem. Najbljak jelo, tugeder sa belim lukom.
Uf, bas je bljaks jedina moguca rec za neke stvari :dodgy:
E da, ne jedem jos ni svinje i patke. Verovatno jos ni zmije, gustere, kamile i tako to. Ma ni crve, garant. Zabe, puzeve... uf, prestajem da razmisljam
|
_________________ Nista u zivotu ne razveseljava tako kao kad nas gadjaju pa promase! |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Neko me je ovde kan'da pozivao u pomoć oko šporeta?
Naravno, naravno draga, stižem....
Ja obožavam da kuvam, pečem, pržim...a kako to izgleda kad je gotovo...pa imala si priliku da probaš, kaži sama
A još kad uz tu belu tehniku imam i odličnog saradnika i vrsnog poznavaoca začina i njihovog kombinovanja, da vidiš užitka...kućnim čarolijama nikad kraja
Taj mag čini da čak i beli luk i peršun (za koje se više od tri decenije kunem da ih u usta ne bih stavila) imaju posebno mesto u svakom jelu...
....ali za obareni goveđi jezik me vala neće ubediti niko
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|