:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Sentiment uzivanja u necem lijepom a tuznom, npr. muzici, ja to zovem sretnom tugom.
Sa srecom je lako. Leprsava kakva jest, sreca ima jedinstveno raznovrstan ritam. No s tugom je drugacije. Yin i Yang, sreca i tuga, jedno bez drugog ne bi vrijedilo.
Vrijednost zivota je u prozivljavanju svih njegovih nijansi. Nekad trebam tugu (upravo sad) u cocktailu s pozeljenom osamljenoscu i zrncima nekih sentimentalnih pjesama o ljubavi i slatkom boli koja dolazi s njom.
Jeste li kad "sretno tuzni"?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Hmm, da jesam alii.. ne volim te trenutke, i nikako il' jako teshko mogu da uzivam u njima, previshe gushe..
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Jesam.
I naprotiv, ne guse me takvi trenuci.. mnogo puta mi je na neki nacin to potrebno, taj osecaj gorke srece.
Olaksavajuce, kako god to zvucalo.
Npr. naveo si muziku, da, za mene je muzika sretna tuga i prija mi.
|
|
|
|
|
|
pepeljuga21veka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 24 Jun 2009 Poruke: 19
|
|
Sretna tuga, tuzna sreca
postoje oba stanja
|
_________________ Mozete da me mrzite, mmozete da me volite ali morate da me postujete |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|