www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ ana87rnb slavi 22 rođus :D ~
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 09, 2009 4:49 pm    Naslov poruke: ~ ana87rnb slavi 22 rođus :D ~ Na vrh strane Na dno strane

~ Mali moj,želim da ti kažem da mi mnogo značiš,da sam jako srećna što znam tako jednu super osobu,koja te nikada ne bi povredila,koja je uvek tu za tebe,zasmejava te,.. Hvala ti !

A za tebe malo poklončića .. Razz

Kao prvo,ovo srce,da kao ova osoba držiš na dlanu sve prijatelje koji su ti dragi i koje nikad ne bi izneverila Wink

Zatim ovu malu (mogla bi da ti peva na svadbi Mr. Green Laughing )

A ovo očekuj za jedno 10 godina Mr. Green ( kada bebe iz vrtića sakupe pare pa da ti ga kupe Mr. Green )

Srećan rođendan mali,sve najbolje,da ti se ispune sve želje!!!!

ana87rnb
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Mar 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 09, 2009 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joooooooooooj bjeeeeeeeeeeeeeeee Smile)))))))))))))))
beskrajno ti hvala...i meni je drago sto poznajem takvu osobu Smile)))
juuuuuuuuuuubiiiiiiiiiiiiiim punoooo Smile)))

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 09, 2009 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan i sve najbolje Wink

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 09, 2009 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan, draga Anice! Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 10, 2009 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan Rođendan uz najljepše želje od srca. I dobro nam došla na forum. Wink

ana87rnb
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Mar 2009
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 15, 2009 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala punoooo svimaaaa Very Happy
tek sada videh Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ ana87rnb slavi 22 rođus :D ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon