:: |
Autor |
Poruka |
da_rko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 16 Sep 2008 Poruke: 1 Mesto: vitez
|
|
Dakle kao sto naslov govori imam 2 nove pjesme Davora Badrova Jedina i Najdraza, pjesme nisu jos izdane ali posto je on moj skolski zamolio me je da ih uploada......
[Edit by Raziel@Nosgoth: Tema premestena iz ~ Naša MP3 riznica ~.]
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Dakle, prvo da ti pozelim dobrodoslicu na www.domaci.de!
Vec mesecima si ovde, ali ti je ovo prvi post, ali i to ce se promeniti! Temu sam ti premestio ovde jer je nisi postavio na odgovarajuce mesto, medjutim ne krivimo te jer si nam takoreci tek stigao. Promenio sam ti i naslov teme, u skladu sa pravilima ovog podforuma, a koja mozes videti na njegovoj pocetnoj strani.
Sto se pesama tice, ako zelis da se nadju na nasem sajtu, mozes ih proslediti i meni, ili bilo kome od moderatora ili super moderatora na mejl, pa cemo ih poslusati a zatim najverovatnije i postaviti za preuzimanje.
Moja adresa je eyeofnute@yahoo.com
Pozdrav, da_rko!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|