www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bip-Bip
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~
::  
Autor Poruka
Katthy50
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Feb 2009

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 19, 2009 11:23 am    Naslov poruke: Bip-Bip Na vrh strane Na dno strane

Halo svima,
Ja sam se nedavno upisala na forum jer sam pozelela se prikljuciti nasoj glazbi. Moje pitanje je:
Zasto cujem svaki put "BIP" prilikom pristupa, menjanja stranica, ITD...?
Svi koji su na ovom forumu iz mog kruga, oni nemaju taj problem.
A zasto ja?
Nvala na eventualnom odgovoru.
Pozdrav
Katthy50

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 21, 2009 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Katthy50,
ne znam kako da ti ovo kazem ali.. mislim da neko pokushava da izvrshi atentat na tebe. Stvarno nemam ni najmanju ideju ko bi to mogao da bude ali - ako si novinarka onda je to verovatno osoba koju si pominjala u svom poslednjem clanku (a koja te prati i zna da posecujesh ovaj forum). Takodje ne znam kad' ce se ista explozivna naprava aktivirati ali verovatno je vezana za neki broj - skinutih pesama, pregledanih strana.. Moguce je cak i da je ta osoba pretila upravi foruma da ce, ako im ne pomognu u njihovom planu, i njima postaviti slicne tako da nemoj im zameriti ako je tako neshto u pitanju. Ipak su i oni ljudi.

Moj predlog? Sagni se ispod stola i pogledaj da l' ima koja nova kutija sa dijodama, zicama i sl.

Ako ne onda - u svom internet browseru idi na podeshavanja i proveri da li je opcija za "Zvucna obaveshtenja" (verovatno pod "Notifications") ukljucena, ako jeste za koje "akcije" i iskljuci ih.

Nadam se da ce policija na vreme uhapsiti tog zlotvora koji ce priznati svoja zlodela..
...il' da cesh naci odgovarajuca podeshavanja.

Pozdrav,
Alexns.

The tears of a clown make the whole world laugh.

Katthy50
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Feb 2009

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 25, 2009 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Halo Alexns,
Hvala tebi na tvom odgovoru... Pile moje ali ti meni nisi od pomoci... sta kazes hoce da me bombarduju? Hvala Bogu Laughing Laughing samo nek izvole, ali znas kako to ide??? cim pipnes tamo gde ne treba ono se vrati MDR... New Spiral katthy nista nece da radi , njoj ne smeta BIP,BIP!!!!
Pozdrav tebi takodje

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 26, 2009 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaista mi nije jasno o cemu se radi, a koliko znam, do sada nismo imali ni jedan takav ili bar slican slusaj... zato i nisam nista napisao Sad

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 26, 2009 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sigurno nije do sajta nego do podešavanja.
Kathy, pogledajte podešavanja vašeg browsera. Ne znam koji je u pitanju, ali verovatno ima opciju "(sound) notifications" koju treba isključiti. To vam je Alex lepo objasnio.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~ -> Bip-Bip Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon