:: |
Autor |
Poruka |
Katthy50 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Feb 2009 Poruke: 5
|
|
Halo svima,
Ja sam se nedavno upisala na forum jer sam pozelela se prikljuciti nasoj glazbi. Moje pitanje je:
Zasto cujem svaki put "BIP" prilikom pristupa, menjanja stranica, ITD...?
Svi koji su na ovom forumu iz mog kruga, oni nemaju taj problem.
A zasto ja?
Nvala na eventualnom odgovoru.
Pozdrav
Katthy50
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Draga Katthy50,
ne znam kako da ti ovo kazem ali.. mislim da neko pokushava da izvrshi atentat na tebe. Stvarno nemam ni najmanju ideju ko bi to mogao da bude ali - ako si novinarka onda je to verovatno osoba koju si pominjala u svom poslednjem clanku (a koja te prati i zna da posecujesh ovaj forum). Takodje ne znam kad' ce se ista explozivna naprava aktivirati ali verovatno je vezana za neki broj - skinutih pesama, pregledanih strana.. Moguce je cak i da je ta osoba pretila upravi foruma da ce, ako im ne pomognu u njihovom planu, i njima postaviti slicne tako da nemoj im zameriti ako je tako neshto u pitanju. Ipak su i oni ljudi.
Moj predlog? Sagni se ispod stola i pogledaj da l' ima koja nova kutija sa dijodama, zicama i sl.
Ako ne onda - u svom internet browseru idi na podeshavanja i proveri da li je opcija za "Zvucna obaveshtenja" (verovatno pod "Notifications") ukljucena, ako jeste za koje "akcije" i iskljuci ih.
Nadam se da ce policija na vreme uhapsiti tog zlotvora koji ce priznati svoja zlodela..
...il' da cesh naci odgovarajuca podeshavanja.
Pozdrav,
Alexns.
|
|
|
|
|
Katthy50 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Feb 2009 Poruke: 5
|
|
Halo Alexns,
Hvala tebi na tvom odgovoru... Pile moje ali ti meni nisi od pomoci... sta kazes hoce da me bombarduju? Hvala Bogu samo nek izvole, ali znas kako to ide??? cim pipnes tamo gde ne treba ono se vrati MDR... katthy nista nece da radi , njoj ne smeta BIP,BIP!!!!
Pozdrav tebi takodje
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Zaista mi nije jasno o cemu se radi, a koliko znam, do sada nismo imali ni jedan takav ili bar slican slusaj... zato i nisam nista napisao
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Sigurno nije do sajta nego do podešavanja.
Kathy, pogledajte podešavanja vašeg browsera. Ne znam koji je u pitanju, ali verovatno ima opciju "(sound) notifications" koju treba isključiti. To vam je Alex lepo objasnio.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|