:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Torbe, torbe...torbe...i opet one! Čini mi se da ih nikada nemam dovoljno, iako neke i ne dođu na red da budu prošetane!
Kakva je situacija kod vas? Koliko su vam torbe bitne za celokupan stajling? Markirane ili ne? Sportske ili elegnatne? Jednobojne ili šarene? Male ili velike?
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne nosim, samo ranceve
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Elegantne, nema potrebe da budu markirane. Imam u svim mogućim (i nemogućim ) bojama, oblicima, dizajnima, veličinama Uglavnom volim da torba ne bude prevelika, jer bi u tom slučaju bila veća od mene
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
više volim velike torbe.... imam hrpu raznih torba al izdvojila bi najdraze tri a to su zlatna, srebrna i ljubičasta
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
volim torbe, imam raznih,ali najcesce furam ove iz indianshopa ili neka handmade (mislim najradje ih nosim),inace moja lepa klasicna crna dj torba je totalno full i ja je volim i skroz i sve i uvek ide uz sve. jejejej.
neke su markirane,neke nisu. Najvise volim kozu..oooh da.
|
|
|
|
|
 |
Principeza Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Nov 2008 Poruke: 6

|
|
obooozaavam torbe!
I sportske i elegantne...uu svim zivim bojama..
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Obožavam torbe i uvek ih nosim.I imam različitih vrsta.Ako je u pitanju
fax onda nosim malo veću ali elegantnu a ako je izlazak manju
Imam ih puno..
|
|
|
|
|
 |
mala_princeza91 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 20

|
|
mmmmmmmmm...obozawam torbe i imam ih dosta...
obozawam ogromne torbe i takwih imam dosta...
ali ja sam fensy sportski tip,wolim najk torbe njih imam najwishe,i neke owako iz bershke,zare...
|
|
|
|
|
 |
LEUTica Upućeni član

|
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 415 Mesto: Neverland

|
|
Ufffffff, ako bi na išta potrošila malo bogatstvo, to je torba. Dobro... i čizme. Torba 'podiže' cijelu kombinaciju! Imam ih svih boja, veličina, oblika, materijala, markiranih i nemarkiranih i za svaku prigodu.
A 'kraljica' svih torbi je ipak 'Louis Vuitton' torba. To je gotovo investicija, jer će kvalitetom nadživjet bilo koji tehnički uređaj ili komad odjeće koji ćete ikad kupiti. Iako, skidam kapu i Miu Miu torbama jer su i one prava mala umjetnost stila.
|
_________________ Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mjesto.
Elizabeth David |
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: | Torbe, torbe...torbe...i opet one! Čini mi se da ih nikada nemam dovoljno, iako neke i ne dođu na red da budu prošetane!
Kakva je situacija kod vas? Koliko su vam torbe bitne za celokupan stajling? Markirane ili ne? Sportske ili elegnatne? Jednobojne ili šarene? Male ili velike?  |
Od onih malih za izlaske, preko klasičnih onako srednjih do ogromnih za šopinge ili fax. Boja bijelih, crnih, srebrenih, ljubičastih ...
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Torba je uvijek uz mene, jedino kada sam kod kuce - onda nije
Obozavam velike torbe, crne i smedje..!! Elegantne..
Imam markiranih (Marc Jacobs, a i jeftinije marke kao Fris Company) a nosim i nemarkirane kao iz npr H&M i Zare
|
|
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
i velike i male,i sarene i jednobojne,i sportske i elegantne jednostavno ne mogu bez njih.....
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|