:: |
Autor |
Poruka |
alexandra93i5 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Mar 2009 Poruke: 1
|
|
sta da rade devojke koje su nevine, a hoce da spavaju sa nekim? dajte neki savet,pozu.......... aj da vas vidim
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Za pocetak se predaju osobi koju iskreno vole, jer se nevinost gubi jednom u zivotu, nepovratno, i treba se preda za pocetak nekome ko im znaci, koga vole, jer se to pamti celog zivota. A sto se poze tice ... individualno je od muskarca do muskarca.
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Ja mislim da i nije baš prilično da ti ja savjet dajem,pa stoga ću
samo da pokušam da pomognem...Pozu pa pročitaj malo o tome,
mislim koja je najpogodnija poza za gubljenje nevinosti...
Neke poze po pričama nekih bivših djevica mogu da budu i veoma bolno iskustvo.
Zato malo se raspitaj,tj pročitaj o tome,a valjda će neka bivša djevica da se javi
sa prijedlogom,jer mislim da i "muškarcu" nije baš do toga da te povredi...
Sve u svemu bolje je to da uradiš sa nekim za koga si sigurna da mu je stalo do tebe,
jer će da bude nježniji sigurno od nekog kome je samo važno da može društvu da saopšti
da je još jednu djevicu rešio nevinosti...Težak posao,ali i to mora neko da radi...
Sretno...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
alexandra93i5 je napisao/la sledeće: | sta da rade devojke koje su nevine, a hoce da spavaju sa nekim? dajte neki savet,pozu.......... aj da vas vidim |
Pa sigurno je to da budu potpuno sigurne u to, s kim će to napraviti, dati nekome tu čast da joj bude prvi.
Nekako za prvi put najlakša i najzgodnija vam je misionarska poza.
Naravno, uz maximalu opuštenost i povjerenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|