:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
sta je to sto bi ste zeleli da spasite prvo iz kuce...mislim na stvari a ne porodicu....znaci koju bi stvar poneli sigurno sa sobom....za sta ste toliko emocionalno vezani da ne bi mogli da je ostavite....
i please nemojte sad metarske liste....
|
|
|
CYA Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 72 Mesto: Krusevac
|
|
mobilni bi spasio jer su tu ipak najvaznije brojeve i adrese od drustva i ikone koje imam u sobi.
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
emocionalno sam vezana za jednu figuru koja mi je veoma draga uspomena,a sem nje naravno stednu knjizicu i pasos
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS
|
|
pa verovatno nebih nista u onoj frci i panici...
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ma morao bi da dodjem u takvu situaciju pa bi tek onda razmisljao o tome!
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Jaknu svoju (jer tamo su mi vazni dokumenti trenutno), ikonu Sv. Stefana, grb koji sam kupio od zadnje penzije moje pokojne babe, molitvenik i jednog malog medu sto me podseca na dobra stara vremena
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ma verovatno bi macku i dokumenta uzeo iz stana a verovatno i papagaja! a da, i indeks
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Sa prakticne strane prvo bih ponela tasnu jer u njoj imam najveci deo dokumenata, mobilni...Pored tasne obavezno albume sa slikama, bez njih ne mogu, i neku plisanu igracku...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
|
|
|
prvo ali sigurno albume sa slikama....svoje od kad sam bila beba i naravno albume svoje dece.....ne mogu da zamislim da tako nesto izgubim...da ne znam kako su mi deca izgledala kao bebe....sve se moze povratiti i kupiti a takve uspomene nikad.....to je nesto sa neprocenjivom vrednoscu za mene...
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | sta je to sto bi ste zeleli da spasite prvo iz kuce...mislim na stvari a ne porodicu....znaci koju bi stvar poneli sigurno sa sobom....za sta ste toliko emocionalno vezani da ne bi mogli da je ostavite....
i please nemojte sad metarske liste.... |
Kuciste racunara...ili bar Hard diskove...umro bi da ostanem bez njih...
|
|
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | prvo ali sigurno albume sa slikama....svoje od kad sam bila beba i naravno albume svoje dece.....ne mogu da zamislim da tako nesto izgubim...da ne znam kako su mi deca izgledala kao bebe....sve se moze povratiti i kupiti a takve uspomene nikad.....to je nesto sa neprocenjivom vrednoscu za mene... |
prijateljice,jedan savet...digitalizuj ti lepo sve to...bacis na diskove...
i imas rezervu...ja sam to uradio...sve slike sam skenirao...za svaki slucaj...
jer kao sto rece takve uspomone ne mozes povratiti niti kupiti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: |
prijateljice,jedan savet...digitalizuj ti lepo sve to...bacis na diskove...
i imas rezervu...ja sam to uradio...sve slike sam skenirao...za svaki slucaj...
jer kao sto rece takve uspomone ne mozes povratiti niti kupiti...
|
da samo ti znas koliko ja albuma imam....trebao bi mi mesec dva da ja to sve skeniram....
vec godinu dana imam digitalnu kameru i od tada sve stavljam na dvd diskove...sto je sigurno sigurno....svi su u jednoj mapi tako da su laki za poneti...s obzirom da sam vec jednom dozivela pozar u stanu znam dobro kako to izgleda.....u tim trenucima zelis samo da si sto pre napolju.....
|
|
|
|