www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U slucaju pozara...
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 8:55 pm    Naslov poruke: U slucaju pozara... Na vrh strane Na dno strane

sta je to sto bi ste zeleli da spasite prvo iz kuce...mislim na stvari a ne porodicu....znaci koju bi stvar poneli sigurno sa sobom....za sta ste toliko emocionalno vezani da ne bi mogli da je ostavite....
i please nemojte sad metarske liste.... Wink

CYA
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Apr 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mobilni bi spasio jer su tu ipak najvaznije brojeve i adrese od drustva i ikone koje imam u sobi.

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

emocionalno sam vezana za jednu figuru koja mi je veoma draga uspomena,a sem nje naravno stednu knjizicu i pasos

i_takoooNS
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: eNeS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa verovatno nebih nista u onoj frci i panici...

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma morao bi da dodjem u takvu situaciju pa bi tek onda razmisljao o tome!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaknu svoju (jer tamo su mi vazni dokumenti trenutno), ikonu Sv. Stefana, grb koji sam kupio od zadnje penzije moje pokojne babe, molitvenik i jednog malog medu sto me podseca na dobra stara vremena Exclamation

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 10:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma verovatno bi macku i dokumenta uzeo iz stana a verovatno i papagaja! a da, i indeks

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa prakticne strane prvo bih ponela tasnu jer u njoj imam najveci deo dokumenata, mobilni...Pored tasne obavezno albume sa slikama, bez njih ne mogu, i neku plisanu igracku...

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo ali sigurno albume sa slikama....svoje od kad sam bila beba i naravno albume svoje dece.....ne mogu da zamislim da tako nesto izgubim...da ne znam kako su mi deca izgledala kao bebe....sve se moze povratiti i kupiti a takve uspomene nikad.....to je nesto sa neprocenjivom vrednoscu za mene...

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 10:57 am    Naslov poruke: Re: U slucaju pozara... Na vrh strane Na dno strane

Yasmin je napisao/la sledeće:
sta je to sto bi ste zeleli da spasite prvo iz kuce...mislim na stvari a ne porodicu....znaci koju bi stvar poneli sigurno sa sobom....za sta ste toliko emocionalno vezani da ne bi mogli da je ostavite....
i please nemojte sad metarske liste.... Wink

Kuciste racunara...ili bar Hard diskove...umro bi da ostanem bez njih... Rolling Eyes

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yasmin je napisao/la sledeće:
prvo ali sigurno albume sa slikama....svoje od kad sam bila beba i naravno albume svoje dece.....ne mogu da zamislim da tako nesto izgubim...da ne znam kako su mi deca izgledala kao bebe....sve se moze povratiti i kupiti a takve uspomene nikad.....to je nesto sa neprocenjivom vrednoscu za mene...

prijateljice,jedan savet...digitalizuj ti lepo sve to...bacis na diskove...
i imas rezervu...ja sam to uradio...sve slike sam skenirao...za svaki slucaj...
jer kao sto rece takve uspomone ne mozes povratiti niti kupiti... Rolling Eyes Wink

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

prijateljice,jedan savet...digitalizuj ti lepo sve to...bacis na diskove...
i imas rezervu...ja sam to uradio...sve slike sam skenirao...za svaki slucaj...
jer kao sto rece takve uspomone ne mozes povratiti niti kupiti...

da samo ti znas koliko ja albuma imam....trebao bi mi mesec dva da ja to sve skeniram.... Very Happy

vec godinu dana imam digitalnu kameru i od tada sve stavljam na dvd diskove...sto je sigurno sigurno....svi su u jednoj mapi tako da su laki za poneti...s obzirom da sam vec jednom dozivela pozar u stanu znam dobro kako to izgleda.....u tim trenucima zelis samo da si sto pre napolju.....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> U slucaju pozara... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon