www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sretan rođendan budućem predsjedniku, Mr. Alexnsu!!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
LEUTica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Neverland

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 1:06 am    Naslov poruke: Sretan rođendan budućem predsjedniku, Mr. Alexnsu!!! Na vrh strane Na dno strane

Djagi djagi, najdjagiji moj micek,

nije bilo lako, ali pronašli smo je, maaaaaasno platili i doveli je da ti na ovaj tvoj poseban dan otpjeva 'Happy birthday' u ime svih nas koji te nosimo u srcu i koji smo sretni što možemo reći da te poznajemo! Wink
Happy Birthday

Samo za tebe danas medeki padaju po podu od 0-24h, a boja je (opet) crvena. Razz Laughing Laughing Laughing

Sretan rođendan, srčeko moje! Wink

Puno te voji tvoj A_____!!!!!!!!!!!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm, od 0-24? Kasne sat vremena Confused Laughing Laughing Laughing

Shta da kazem... ostao sam bez reci, stvarno Laughing Laughing Laughing
Hvala ti puuuuuuuuuno, puno A_____ !!!!! Very Happy

The tears of a clown make the whole world laugh.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vid' sad ovo, buduci predsednik Confused eh u ovim godinama je tvoj "kolega po rodjenju" Mr. Green odavno sve redom za*ebavao, a ti nasao pod stare dane da se kandidujes i sepuris Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Da, da, znam da ces reci da ti sve redom odaaaavno khm khm, da bas to Mr. Green Nego, posto nisi platio ovu politicku kampanju, necu vise da hvalim i reklamiram tvoje buduce angazmane, a i dosla sam drugim povodom Mr. Green Rolling Eyes cudnog li cuda Rolling Eyes Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Dakle, mali "klempavi", posto znamo da nece grom u koprive (a ni u detelinu Razz) one formalnosti i fine stvarcice ne moram da ti pozelim, same ce se desiti, tj imam neki "osecaj za filing" da ce se priroda pobrinuti za to, kao da si pronasao detelinu s 4 lista Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing tako da od mene jedna zelja - ne menjaj se Wink

A sada, pokloniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mr. Green (ako me nema ovih dana na forumu, pojeo me mrak Mr. Green Laughing Laughing Laughing )

prvo nabacis ovo...

pa onda ovo...

onda... da ti kupim mali motoooooorin Mr. Green (ide bolje od mercedesa, a i laksi je za gurku Laughing Laughing Laughing Laughing )

eh... s ovakvim rekvizitima ima da budes glavni predsednik u nasem pasaluku Mr. Green

e da... i ovo da se nadje, nije prijatno kad pocnu zezati u kriznim trenucima Mr. Green

i za kraj, nesto ukusno, valjda sam pogodila Rolling Eyes Mr. Green

SRECAN RODJENDAN i sve najbolje Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 2:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvi deo... cu precutati... isto tako i drugi... al' treci vala necu pa da.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Zavisi za koju gurku ^ Shocked
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
a kacigu vec imam bolju, "prava" b... oovaj, prava. Tacka. Laughing Laughing Laughing Laughing
A onu jaknicu na meni bi ljudi mogli videti jedino dok sam u mrtvackom sanduku, ako kartu za vecna lovishta ne kupim u nekom pozaru... u shumi... uz cvrkut sl... da ne duzim bespotrebno, drugim recima - nikad Shocked Laughing Laughing Laughing
Hmm, a bubreg... njega cu lepo da prodam, ipak su bubrezi danas na ceni.. bar sam ja tako cuo... negde... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Al' vala zerbo kocke cu zadrzati... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Hvala Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohohooo, vidi vidi... sad i predsednik puuu a ja propustila dan kad si se kandidovao Shocked
Ajd dobro nevazno sad Laughing dobro bi ti pristojalo Mr. Green

~Srecan Rodjendan~
Da ti se ostvare sve zelje i zeljice, da porastes vejiki vejiki, da budes dobar, da koristis obe ruke ipak snage kad se udruze Laughing Laughing milina.. sledi pesma "ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine Laughing Laughing Laughing e bas tako rade obe, nepolomljive i neponovljive Laughing Laughing pa biraj..

Vidi sto nadjoh (u korpu za igracke naravno, imam ih vala ko tegli LaughingLaughing Laughing ) samo nemoj posle da bude ja imao takav a hteo sam drugi Confused Shocked Laughing Laughing Laughing steta..

i da pazi kako duvas Razz nemoj napravis problem pa jos da dobijes batine Laughing Laughing

Eto tako i toliko, SRECAN RODJENDAN jos jednom i sve naj naj i saljem kiss u 02:40 Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aj', aj', nadoknadicemo propushteno, ipak smo i vishe nego vredni, radni i predani.. a tek i kad' ukljucimo i noge iii ha-haaj, 'di ce nam kraj biti Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Pa ja sam i sada dooobaaj Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing A obe ruke - pa naravno, u duetu cemo, jer, ipak je lepshe u drushtvu
je l'? Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Bash takvog sam zeleo Surprised
Kad' si mi shetala po snovima, ne secam se Surprised
Mada... nadam se da nije onaj sa... neee, nemoguce Surprised
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ajmo jedan krug... nadam se da ce izdrzati da ne mora da se gura Shocked Mada, nije nam to problem, al'.. Confused Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

a za duvanje... ma ne brinem se ja, ni batina, dok si ti i tvoje cvrste ruke tu... Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hvala, hvala, hvala Very Happy uzvracam naaaaaajveci moguci kiss u 20: 55 Very Happy

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ijao Pevac,
pa ovo nikako ne smem da propustim Mr. Green

Vidim da si se nadobijao svega i svačega, uglavnom onoga što želiš, pa ću ja da ti dam nešto od srca, sama sam pravila Mr. Green

nije baš nešto ispalo, tresla mi se ruka, ali ajde, znam ja da ti nećeš zagledati u zube, a i možeš da je tumačiš na više načina...

Nego, da ne dužim ja više... samo još par želja Wink
Budi to što jesi, malo se prilagodi godinicama (mislim na ozbiljnost Wink ), neka ti osmeh stalno čuči na licu, neka ti ne manjka sredstava za život...
I... dosta od mene Wink

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vid, vid, pa zeka doskakutao do još jednog jubileja Mr. Green

Prvo, da vidiš kako sam ih sve postrojila da salutiraju predsedniku...

Drugo, verovao ili ne ovo je torta Mr. Green htela sam da ti uzmem neku rozu da ti se slaže uz opremu Mr. Green ali se razgrabilo, ipak nije svaki dan rođendan budućem predsedniku...

I treće, ono najbitnije...

Da otkrijem tajnu, to je ustvari...

Ništa bez live muzike, pa makar ona bila i iz budućnosti Mr. Green Mr. Green

Srećan rođendan zeki od međeda Very Happy

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka ti osmijeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu neka ti vjecno gori, da ti se ispune sve zelje i snovi, zeli ti neko ko te iskreno ko prijatelja voli: SRECAN RODJENDAN!

eto, svi smo ti lepo zapevali...danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem Alexi rodjendan, rodjendan, rodjendan, ziveo, ziveo i srecan nam bio...tralala...srecan rodjendan!

sada je na redu ovo Arrow

i na kraju ce ostati samo ovo.. Arrow

..i zato bolje da je sto pre pojedes.. Arrow

Laughing

srecan rodjendan!!!

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja cu na ovoj adresi kao poklon ostaviti samo komplet aranzman Embarassed i nesto jako socno Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(ananas sa mlekom i medom Mr. Green )

p.s. Izazivam te da svako vece upotrebis onaj netrazeni izazov Embarassed Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 37

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 9:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo, poslužiću se sama Laughing Laughing Laughing

Da i ovde upišem...Srećan rođendan manijače Razz

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Sretan rođendan budućem predsjedniku, Mr. Alexnsu!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon