:: |
Autor |
Poruka |
LEUTica Upućeni član
|
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 415 Mesto: Neverland
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Vid' sad ovo, buduci predsednik eh u ovim godinama je tvoj "kolega po rodjenju" odavno sve redom za*ebavao, a ti nasao pod stare dane da se kandidujes i sepuris Da, da, znam da ces reci da ti sve redom odaaaavno khm khm, da bas to Nego, posto nisi platio ovu politicku kampanju, necu vise da hvalim i reklamiram tvoje buduce angazmane, a i dosla sam drugim povodom cudnog li cuda
Dakle, mali "klempavi", posto znamo da nece grom u koprive (a ni u detelinu ) one formalnosti i fine stvarcice ne moram da ti pozelim, same ce se desiti, tj imam neki "osecaj za filing" da ce se priroda pobrinuti za to, kao da si pronasao detelinu s 4 lista tako da od mene jedna zelja - ne menjaj se
A sada, pokloniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (ako me nema ovih dana na forumu, pojeo me mrak )
prvo nabacis ovo...
pa onda ovo...
onda... da ti kupim mali motoooooorin (ide bolje od mercedesa, a i laksi je za gurku )
eh... s ovakvim rekvizitima ima da budes glavni predsednik u nasem pasaluku
e da... i ovo da se nadje, nije prijatno kad pocnu zezati u kriznim trenucima
i za kraj, nesto ukusno, valjda sam pogodila
SRECAN RODJENDAN i sve najbolje
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ohohooo, vidi vidi... sad i predsednik puuu a ja propustila dan kad si se kandidovao
Ajd dobro nevazno sad dobro bi ti pristojalo
~Srecan Rodjendan~
Da ti se ostvare sve zelje i zeljice, da porastes vejiki vejiki, da budes dobar, da koristis obe ruke ipak snage kad se udruze milina.. sledi pesma "ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine e bas tako rade obe, nepolomljive i neponovljive pa biraj..
Vidi sto nadjoh (u korpu za igracke naravno, imam ih vala ko tegli ) samo nemoj posle da bude ja imao takav a hteo sam drugi steta..
i da pazi kako duvas nemoj napravis problem pa jos da dobijes batine
Eto tako i toliko, SRECAN RODJENDAN jos jednom i sve naj naj i saljem kiss u 02:40
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aj', aj', nadoknadicemo propushteno, ipak smo i vishe nego vredni, radni i predani.. a tek i kad' ukljucimo i noge iii ha-haaj, 'di ce nam kraj biti
Pa ja sam i sada dooobaaj A obe ruke - pa naravno, u duetu cemo, jer, ipak je lepshe u drushtvu
je l'?
Bash takvog sam zeleo
Kad' si mi shetala po snovima, ne secam se
Mada... nadam se da nije onaj sa... neee, nemoguce
Ajmo jedan krug... nadam se da ce izdrzati da ne mora da se gura Mada, nije nam to problem, al'..
a za duvanje... ma ne brinem se ja, ni batina, dok si ti i tvoje cvrste ruke tu...
Hvala, hvala, hvala uzvracam naaaaaajveci moguci kiss u 20: 55
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Ijao Pevac,
pa ovo nikako ne smem da propustim
Vidim da si se nadobijao svega i svačega, uglavnom onoga što želiš, pa ću ja da ti dam nešto od srca, sama sam pravila
nije baš nešto ispalo, tresla mi se ruka, ali ajde, znam ja da ti nećeš zagledati u zube, a i možeš da je tumačiš na više načina...
Nego, da ne dužim ja više... samo još par želja
Budi to što jesi, malo se prilagodi godinicama (mislim na ozbiljnost ), neka ti osmeh stalno čuči na licu, neka ti ne manjka sredstava za život...
I... dosta od mene
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Vid, vid, pa zeka doskakutao do još jednog jubileja
Prvo, da vidiš kako sam ih sve postrojila da salutiraju predsedniku...
Drugo, verovao ili ne ovo je torta htela sam da ti uzmem neku rozu da ti se slaže uz opremu ali se razgrabilo, ipak nije svaki dan rođendan budućem predsedniku...
I treće, ono najbitnije...
Da otkrijem tajnu, to je ustvari...
Ništa bez live muzike, pa makar ona bila i iz budućnosti
Srećan rođendan zeki od međeda
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Neka ti osmijeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu neka ti vjecno gori, da ti se ispune sve zelje i snovi, zeli ti neko ko te iskreno ko prijatelja voli: SRECAN RODJENDAN!
eto, svi smo ti lepo zapevali...danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem Alexi rodjendan, rodjendan, rodjendan, ziveo, ziveo i srecan nam bio...tralala...srecan rodjendan!
sada je na redu ovo
i na kraju ce ostati samo ovo..
..i zato bolje da je sto pre pojedes..
srecan rodjendan!!!
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Ja cu na ovoj adresi kao poklon ostaviti samo komplet aranzman i nesto jako socno
(ananas sa mlekom i medom )
p.s. Izazivam te da svako vece upotrebis onaj netrazeni izazov
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Evo, poslužiću se sama
Da i ovde upišem...Srećan rođendan manijače
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|