:: |
Autor |
Poruka |
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
mozda je moglo malo strane muzike da se ubaci jer nevole svi ljudi samo domacu
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
DJ WelleR je napisao/la sledeće: | mozda je moglo malo strane muzike da se ubaci jer nevole svi ljudi samo domacu |
Strana muzike ne ide. GEMA je najveca prepreka.
GEMA je organizacija koja nadgleda i pazi o copyright-u i sl, trazhi po nekoliko centi za svaku pushtenu pesmu itd. Nasha muzika ne spada pod to, tako da strana otpada.
|
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
nema vam se sta reci lose....sve naj naj
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Ovako, nisam sigurna da li je ovo kritika ili vise kao predlog, no nebitno..
Pratim vas radio uglavnom svaki dan a narocito kada su voditelji on i primetila sam, sto mi jako smeta, dok vodite emisiju, dakle dok pricate na radiu, tesko da se vi cujete, osim, moram da pohvalim, Barabe koji kad progovori, lepo smanji muziku a i poveca ton za mic. tako da se on veoma dobro cuje...sto ne bih rekla za annabel i dj sinke, njega pogotovo, mada sam mu jednom shapnula ali nista od toga. Znaci, misljenja sam da, ako je moguce, da smanjite muziku dok pricate I povecate ton dok pricate jer nije dovoljno kada samo smanjite muziku dok pricate jer vam je i ton smanjen, vec da i povecate ton na mic ili whatever. I hey, nisam gluva jer cujem dobro ali eto sto se kvaliteta tice dok pricate, je po meni malo off tako da eto nadam se da cete uzeti u obzir ovaj moj predlog,
Thank you, hvala i do slusanja ...
|
|
|
|
|
|
DjSinke ..:: Radio - DJ ::..
|
Datum registracije: 25 Apr 2007 Poruke: 130 Mesto: Zagreb
|
|
Uzeto u obzir .
Hvala na savijetu
|
|
|
iblis_ze Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Sep 2007 Poruke: 8 Mesto: ZENICA
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Bilo bi dobro kada biste otvorili temu u kojoj bi voditelj obavestio clanove foruma neposredno pre pocetka njegove emisije, samo da ukratko napise sadrzaj, cisto da bi podsetio ostale clanove, jer se ovako cesto zaboravi, a ni emisije nisu bas redovne. Jos kad bi se to podiglo bar na lokalno obavestenje, mozda bi se i slusanost povecala.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
GoranDJ08 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2008 Poruke: 1
|
|
Pozz svima
moj predlog se odnosi na kvalitet strima
posto vecina u ex yu sda ima pristup ADSL konekcijama , nije kao pre samo ta blagodet ogranicena na nas u dijasori mogli bi da unapredite kvalitet zvuka tj strima
moj predlog je posto koliko vidim vecina koristi winamp za slusanje da predjete na AAC emitovanje na 32/kb.s 44.100 sto je neka optimalna varijanta a za one koji slusaju preko windows media playera da ubace kodek i to je to , a It tunes ionako podrzava AAC
Kvalitet zvuka je neuporedivo bolji a na 32 preko aac mogu cak da slusaju i oni koji jos uvek koriste 56k dial up
sad na vama je da odlucite
Hvala na razumevanju
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Pozdrav takodje,
bilo je vec predlagano, uzecemo ponovo u razmatranje, jer je proshlo izvesno vreme od predloga.
Hvala na predlogu.
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Moram da se javim ...samo ovako...sve pohvale za DJ Gorana, ne menjaj se... (što se odabira muzike tiče)
Eto ovo dođe baš kao pravo osveženje....
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj
|
|
hvala
pa ne samo ja i ostale kolege potrudicemo se da vam priblizimo radio na jedan drugaciji nacin , od onog na koji ste navikli
i da uspostavimo komunikaciju da osim muz. zelja pricamo i o nekim drugim stvarima
|
|
|
|
|
|
*pahulja* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)
|
|
Za sad nema kritika.... sve pohvale DJ Goranu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|