:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Ovo je priča o ozbiljnom problemu sa kojim se suočavaju sve devojke širom Amerike. Kejdi Heron (Lindsi Lohan) postaje "tabula raza" kada prvi put dođe u srednju školu Nort Šor u malom gradu kod Čikaga. S obzirom na to da je živela u Africi, Kejdi i ne sluti koliko stvari u civilizaciji mogu da budu divlje dok joj se ne ukrste putevi sa jednom od najopasnijih vrsta uopšte - "maticom", koju u ovoj školi predstavlja proračunata i hladnokrvna Redžina Džordž (Rejčel Mekadams). Međutim, ona zaista ubada ovu maticu kad se zaljubi u bivšeg Redžininog dečka Arona Semjuelsa (Džonatan Benet).
Sada Redžina namerava da joj uzvrati tako što se pretvara da još voli Arona kako on ne bi izlazio sa Kejdi, istovremeno se pretvarajući da joj je drugarica. Kejdi nema drugog izbora osim da upotrebi isto "oružje" da bi ostala u igri, tako da nadmetanje za vrh "sveta devojaka" postaje prvoklasno prepucavanje u kome učestvuje cela škola. Kejdi se penje uz društvenu lestvicu i pada niz nju shvatajući da je život u džungli crtani film u poređenju sa srednjom školom.
Dali je neko gledao film vec?Kakvi su utisci?
|
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
ja planiram da ga gledam ovih dana!moja sestra je otisla da ga veceras gleda ,pa cu da cujem utiske..l
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ja nisam gledala ovaj film,ali dobar predlog da ga pogledam...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Dajte ljudi molim vas...Zvuci kao tipicni tinejdzerski film.Zar ih nije bilo dosta?
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
951159 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
gledala sam, ima par smjenih trenutaka, ali ništa posebno...jedino ako imate 12-15 godina. samo mi je glumac jedan JAKOOOOO zgodan, onaj u kojeg se glavna glumica zaljubi
|
|
|
|
|
|
filipradenovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 61
|
|
gledao sam film i mislim da je bezveze
|
_________________ F_I_K_@ |
|
|
|
|
nsavic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 42 Mesto: Ivanjica
|
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
Ne zvuci bas originalno, mada sam trenutno raspolozena za te neopterecujuce filmove...
Ko zna mozda pocnem da gledam i spanske serije, ako ovako nastavim...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
nino_1988 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jul 2005 Poruke: 11
|
|
gledala sam film,pa sta znam,nije los,malo sam se cak zacudila dokle su cure spremne da idu zbog stvari kao sto je bivsi momak,odjeca,izgled....
|
|
|
|
|
|
nesonene Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151
|
|
nisam ga jos gledao neki kazu da je super jer ovamo je vec bio po bioskopima .pa moguce i da ga pogledam
|
|
|
|
|
|
Mixipro Odomaćeni član
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091
|
|
izgleda kao da je klasika ali i klasika moze da bude dobra
|
|
|
|
|
|
Tille_R_R Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jun 2005 Poruke: 27
|
|
Gledao film sinoc po drugi put,a 1. put sam ga gledao pre 7-8 meseci.Ono kao sto je neko reko-skroz neopterecujuci film,nema zamaranja mozga...
|
|
|
|
|
|
|