www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problem sa MSN-om!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 9:53 pm    Naslov poruke: Problem sa MSN-om! Na vrh strane Na dno strane

Do prije mjesec dana imala sam nalog na MSN-u, tj. adresu, hotmail, sto god. Nekad sam bas cesto bila na msn-u ali u poslijednje koristila sam jako rijetko MSN chat tj. Windows Live Messenger, tek pomalo bila ulogovana i caskala sa ljudima.
Elem, vec mjesec dana uopce ne mogu uci na MSN. U mailbox mogu, ali ne mogu vise chatovati s ljudima. Sve sam pokusavala, i mjenjala sifre, i instalirala novi, i sve, sve sto sam mogla i nece, svaki put kad sam pokusavala izbacivao me je. I ajd posto sam ocito rijetko bila na njemu, napravila sam novi nalog prije tri tjedna i opet isto - svaki, ali svaki put kad se ulogujem i krenem na download Windows Live Messenger, on me izbaci sa stranice ili mi napise da ja to ne mogu uraditi?? I tako vec dva tjedna
Sto mu je?? Shocked

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drogira se ^ Mr. Green Laughing Laughing Laughing

da nema mozda zabranu od antivirusa il' firewall-a?
i shta ti tacno napishe da "ne mozesh uraditi"?

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa vjerojatno se drogira !
kak ja to da promjenim onda da nema zabranu od antivirusa i firewall-a?

pise ovak : "This site link is broken"
ili
" Cannot find server"
ili me prebaci da odem na neki drugi sajt, kao probajte na live.com..
Ali ne kuzim !

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
pa vjerojatno se drogira !
kak ja to da promjenim onda da nema zabranu od antivirusa i firewall-a?

pise ovak : "This site link is broken"
ili
" Cannot find server"
ili me prebaci da odem na neki drugi sajt, kao probajte na live.com..
Ali ne kuzim !

i meni je jedno vreme tako bilo... sve dok nisam ubacio drugi net... i tamo je sve radilo Laughing Laughing Laughing LOL Razz

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakve veze ima drugi net? svi mi drugi sajtovi rade sjajno ! Smile

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakve veze ima drugi net? svi mi drugi sajtovi rade sjajno ! Smile

Ja ne znam Confused Confused Laughing Laughing al... al mi je bilo do neta... Meni nije ni htelo da udje na msn.com...

a registrovao sam se kod druga... pa onda mi je otvarao messenger... t.j. hteo da se uloguje..

i ja se dan danas pitam šta je to bilo Mr. Green Mr. Green Razz Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao prvo jesi instalirala neshto od antivirusa ili firewall-a u tih poslednjih mesec dana?

ne verujem da je to route-a, ako nece program da se pokrene onda je "lokalni" problem ^

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Hottresnjice, da, i to mi se dogadjalo Smile Ali ja ne pricam o opcem logovanju, to mi uspjeva da pogledam si mejl.

Ja pricam o tomu kak mi nece instalirati Windows Live Messenger. Kuzis? Onaj Chat-glupi-prozor-s-prijateljima-u-njemu ! Very Happy

@Alexns, frend mi je instalirao Avast anti-virus..? Rolling Eyes

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@

Ja pricam o tomu kak mi nece instalirati Windows Live Messenger. Kuzis? Onaj Chat-glupi-prozor-s-prijateljima-u-njemu ! Very Happy

Rolling Eyes

ahahhhh hehe Laughing Laughing Laughing aaaa Razz

Probaj malo googlati... napiši msn error ili tako nešto...

uglavnom meni je pre neki dan bila neka greška sa brojevima ukucao sam na google i odma sam našao izlaz Wink

i pre će bitida je to što kaže alex-bi Razz Razz Razz Mr. Green Mr. Green

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i to sam uradila. i pisalo je da je moguce zato kaj nisam dugo koristila nalog.
i ja napravim novi i opet isto. u mejl mogu uci, u Windows live M , ne mogu

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sorry, malo sam "distracted" Wink

aj' probaj ovako: Pauziraj Avast i probaj da se ulogujesh, ok?

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 21, 2009 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

probala, ali dusho, ja ni nemam taj chat prozor, kuzis, to je problem, ja ga ne mogu instalirati na svoj komp.
okej, nisam mozda bas bila jasna, pa je zato prilicno konfuzno - ja se mogu ulogovati na MSN.com, znaci na sajt i mogu videti svoj Hotmail, Inbox itd.
ali kad dodje trenutak da hocu instalirati i program za chatovanje, sajt me izbaci i ne da mi ni da instaliram taj prozor (znaci ono sto je poslije na Desktopu, ulogujes se i chetujes) nekad je bio MSN 7.5, sad je valjda Windows Live Messenger 9, ili takvo sto.
Jel me kuzis?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Problem sa MSN-om! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon