:: |
Autor |
Poruka |
NikolaKO Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
Svako ko je bio u kotor i zeli da podijeli utiske sa nama neka ih ovdje ostavi...
|
_________________ The Doctor...
Poslednja prepravka: NikolaKO datum Sre Jun 07, 2006 3:57 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
vex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Okt 2004 Poruke: 7 Mesto: Budva
|
|
Kotor je prelijep grad.Ima dosta mjesta gdje moze da se izadje,da se dobro provedes,iskaces,ali i da u miru popijes koje picence sa dragom osobom ili prijateljima.
Ova slika je inace napravljena sa Vrmca
pozdrav od komsije iz Budve 8)
|
_________________ Ako su Srbi nebeski narod,onda su Crnogorci munje nebeske |
|
|
|
|
endzi25 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 4 Mesto: bijelo polje
|
|
na jadranu mu stvarno nema premca (mislim na cg primorje), mada u hrvatskoj imate mnogo lijepih gradova dosta slicnih kotoru
|
_________________ hm....nemam pojma shta bih sada pisao o sebi...mozda je najbolje da to ostavim za kasnije, dakle svi koji bi da se dopisuju neka se jave trudicu see da odgovorim svima:) |
|
|
|
|
Kenaida Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 8
|
|
Ima lepih obal svuda na svetu, ali nista bolje nema nego u svojoj zemlji
|
|
|
|
|
|
mikel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Mar 2004 Poruke: 5
|
|
Slažem se da bi svakome trebalo svoje biti najljepše! Meni je moj grad neusporediv s bilo čim, ali recimo ako trebam usporediti npr. Pulu s Kotorom, strancu uvijek preporučam Kotor! Pozdrav svim ljudima dobre volje!
Ovo su dvije slike koje sam uslikao u gradu bokeljske mornarice ove zime! Prva je ples bokeljske mornarice a druga je s vidikovca na putu prema Njegušima. Pozdrav svim Kotoranima i ostalim Bokeljima!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slika s vidikovca na putu prema Cetinju
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
bila sam u kotoru i zaistya je lep grad..doduse voda bas nije za kupanje, ali grad kao grad je divan
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Cacman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Okt 2004 Poruke: 11
|
|
Ovog leta sam bio prvi put. ODUSHEVIO SAM SE. Moracu ponovo da dodjem. Ono je nevidjeno...super zezanje i prelep grad i okolina...kupio bi kucu tamo negde
Krivo mi je sto nisam ostao na mashkarama (tako se valjda kaze?)...cuo sam da je bilo extra loodilo
evo mene ovog leta ponovo
|
_________________ Cacman a.k.a Ferrari F50 |
|
|
|
|
djevojka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 12
|
|
Predivan grad, posebno stari dio. Imash osjecaj kao da je neko vratio kazaljku nekoliko vijekova unazad.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nitko nema što mi imamo - da maškare traju mjesec dana, kad u Dubrovniku završe, u Kotoru tek počinju. Eto ima i prednosti što smo druge vjere...uvijek ima negdje gdje nije korizma i gdje se dobro klopa, pije i tulumari
|
|
|
|
|
|
miroske82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Dec 2004 Poruke: 9 Mesto: Beograd
|
|
Prelep grad, ja sam se super proveo na jesen, kada nema guzve i gomila tursita, stari grad je prelep!
|
|
|
|
|
|
milena Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2003 Poruke: 4 Mesto: Melbourne
|
|
Samo sam jednom prosla kroz Kotor autobusom, i nisam imala priliku da ga razgledam. Ali meni jedna jako draga osoba je porijeklom iz Kotora. Posto sam ja iz grada koji vise ne postoji (unisten u ratu), odlucila sam da usvojim Kotor kao moj omiljeni grad. Zvuci malo glupo mozda... Imam gomilu slika od Kotora, i na poslu cak drzim jednu kao desktop wallpaper...
Puno pozdrava svim Bokeljima...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|