:: |
Autor |
Poruka |
Mckenzie Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Avg 2006 Poruke: 6
|
|
Milorad Ulemek-Legija, je za kratko vreme objavio pet svojih knjiga,ako se uzme u obzir da mu to nije profesija,a pritome samo "gvozdeni rov"je prodat u preko sedamdeset hiljada primeraka.Postavlja se pitanje, za koga pisu onda ovi pravi pisci,kada ne prodaju ni tiraz od pet hiljada primeraka a pritom nemogu sve ni da podelje prijateljima i rodbini.Ali oni su nagradjivani ugledni gradjani,koji uvek u tim fensi krugovima izigravaju mistike i osobenjake.Pa Vas ovom prilikom pitam sta Vi mislite o Miloradu kao piscu,i ako je neko citao njegove knjige da razmenimo komentare o njgovom radu.
Milorad Ulemek je izdao sledece knjige Gvozdeni rov,Legionar,Momci iz Bazila,Kraj,Juda-roman o prijateljstvu,Magionicar,Tajna moga srca i Copor.Svaka knjiga je puna osecanja ljubavi i patnje.Knjige su pune raznih dogadjaja i ljubavi.
Svakako izdvajam gvozdeni rov knjiga je neverovatno dobra ostavlja te bez daha...
|
|
|
|
|
|
keva2 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 502
|
|
Ovo ne želim da komentarišem. Ulemek, pisac? Daleko je on od toga.
|
|
|
|
|
|
Gava77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Sep 2008 Poruke: 1 Mesto: Vrsac
|
|
keva2 je napisao/la sledeće: | Ovo ne želim da komentarišem. Ulemek, pisac? Daleko je on od toga. |
Ma da super su bobic mojsilovic propali student inarkoman vidojkovic,Pa onda ona sto glumi pisca Bjelica i ostali nasi kvazi pisci koji glume neku elitu.Covek koji pise iz duse i ono sto je proziveo i video za mene je pisac.Covek koji pise savremene knjige pune desavanja za mene je pisac.
Sto su legijine knjige zabranjene??? niko jos nije dao odgovor.Covek je najjtrazeniji pisac kod nas trenutno.Ako odete na neki sajam pitajte prodavce ko je su knjige najjproprodavanije i videcete...
Ove nase fuknjace koje glume i reklimiraju se po svim mogucim i ne mogucim televizijama ne zasluzuju nikakvu citalacku publiku
p.S.Procitaj novi roman "kroz vatru i vodu" odusevice se veruj mi vec je prodat u nekoliko desetina hiljada primeraka samo se o tome duboko cuti...
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Vidi se Gava kol'ko si knjiga procitao u zivotu. ^
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^no no da pisemo takve postove...hvala lepo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja sam samo "naglas rekao" ono shto je vishe nego ocigledno.E sad', shto je zivot surov, za to nisam ja kriv...
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Ja sam samo "naglas rekao" ono shto je vishe nego ocigledno.E sad', shto je zivot surov, za to nisam ja kriv... |
Isti ja, podržavam gore izrečeno mišljenje.
Što se legije tiče,
planiram već odavno da pročitam nešto njegovo, da vidim što se narod toliko palija.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Ulemek,je definitivno čovjek koji je višestruko "talentovan",
pročitao sam njegovog legionara,i šta reći,sem da nemam namjeru
čitati još nešto od njegovih "sabranih djela"...
citat: Postavlja se pitanje, za koga pisu onda ovi pravi pisci,kada ne prodaju ni tiraz od pet hiljada primeraka a pritom nemogu sve ni da podelje prijateljima i rodbini.Ali oni su nagradjivani ugledni gradjani,koji uvek u tim fensi krugovima izigravaju mistike i osobenjake.
To ti je dobro pitanje,za koga pišu "pravi" pisci...
Pa vjerovatno i pravi ljubitelji dobre knjige više ne postoje,
barem ne u onom broju u kojem bi trebalo da ih bude...
Došlo takvo vreme da više poštujemo i cijenimo pisanu reč zločinca nego
akademskog pisca...
A što se nagrađivanja tiče,dobio je i on nagradu (zasluženu)
kakvu rijetko koji pisac može da dobije...
I nadam se da će uživati u njoj tačno onoliko koliko i ona sama traje...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
Sojcica devojcica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 13
|
|
Ja se grozim tih ''pisaca'' Mislim,ako je dotle doslo da se i on naziva piscem,onda..cuj,staviti jednog Andrica neprikosnovenog i Legiju u isti kos..yap,ovo je Srbija,ovde sve moze..sto prljavije to bolje..ispovesti kojekakvih prostitutki koje nemaju dlake na jeziku,prodaju knjige po kioscima..
|
_________________ Moze kafica? |
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Danas svako pise....Strasno...
Po meni, razlog zasto su dela trazena i prodavana u toliko primeraka jeste podatak da ce svaki napaljeni klinac sto je umislio da je knele pre procitati Legijinu knjigu nego, recimo, Dostojevskog.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|